Gazduire Metin2

gazduire, metin, 2, realserver, server,

Mult asteptatul moment de jucatorii de Metin2 a sosit! RealServer.Ro va ofera servicii de gazduire pentru serverele de Metin2, unul dintre cele mai jucate jocuri in momentul de fata.

Pachetele contin un VDS pe FreeBSD 9.3 cu toate librariile necesare (lib32 si lib64), si un ServerFiles standard. De asemenea, va oferim un subdomeniu pe domeniul principal 2metin.com.

Suportul este disponibil in 3 limbi: Romana, Spaniola si Franceza. Deci daca le recomandati strainilor sa isi gazduiasca serverele de Metin2 la noi, nu va va parea rau nici dumneavoastra, nici clientilor respectivi.

Timpul de instalare este de 2-3 ore, deoarece instalarea se face manual, nu cum fac unele firme cu back-up-uri de pe alte servere. Prin aceasta modalitate, VDS-ul de pe care a fost luat Back-Up-ul, se opreste, astfel exista downtime-uri destul de importante pentru dumneavoastra precum si pentru clientii dumneavoastra. Noi evitam acest lucru, si va creem VDS-ul de la 0, fiecare pas fiind facut cu mare atentie pentru buna rulare a serverului.

Fara indoiala, va punem la dispozitie cateva template-uri pentru pagina web, dar tot cu instalare manuala facuta de noi, pentru ca bazele de date sa fie in ordine, astfel incat, in momentul in care un eventual jucator isi face cont pe site, MySQL il inregistreaza si pe baza de date al serverului. Deci, detinatorul nu va mai trebui sa creeze un cont pe serverul de Metin2 pentru jucatorul respectiv.

Serverul dedicat pe care ne incumetam sa tinem aceste VDS-uri este in DataCenter-ul Voxility, deci nu avem nici o indoiala ca legatura de internet va fi vre-o data prea incarcata, sau ca vor fi downtime-uri. Si totusi, daca va exista vre-o data vre-un downtime, toate datele de pe server vor fi salvate, si puse in asteptare pana cand serverul va reveni.

De asemenea, in fiecare seara tehnicienii nostri se ocupa de buna functionare a serverelor dedicate, si de partea de „Refresh” daca este cazul.

Fi alaturi de noi, si lasate pe mana noastra! Nu iti va parea rau nici o clipa! Doar la RealServer vei avea gazduire jocuri metin2 prin achizitia de VPS.

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: