Sponsorizare Comunitati Gaming

https://i0.wp.com/i.ytimg.com/vi/tnHkFfDbg_c/maxresdefault.jpg?resize=453%2C255&ssl=1Pentru ca primim destul de multe solicitari de genul acesta, am crezut de cuviinta ca este cazul sa facem acest mic articol care se adreseaza in special site-urilor de tip forum cu domeniu de activitate gaming (counter-strike, san andreas multiplayer s.a.m.d.)

Pentru ca trecand in ultimii ani prin diferite astfel de situatii, si cereri de la comunitati de acestea care apar peste noapte, care promit marea cu sarea, dar nu rezista online nici macar 60 zile, am decis sa oprim orice fel de „sponsorizare” catre astfel de site-uri, avand in vedere ca targetul de vizitatori nu este atins decat in procent de 0.80% (din targetul promis), iar expunerea bannerelor publicitare nu echivaleaza in nici un caz valoarea serviciului oferit.

Pe scurt, nu mai oferim nici un fel de sponsorizare, nici unui fel de site. Daca aveti nevoie de servicii dedicate, cum ar gaming-ul, aveti pagina VPS, de unde va puteti alege serviciul care vi se potriveste pentru ceea ce doriti sa faceti in continuare. Sau paginile corespunzatoare serviciilor oferite de RealServer.Ro.

Multumiri,
Echipa RealServer.Ro

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: