Afiliere RealServer.Ro

Pentru inceput, vin cu o mica introducere al site-ului RealServer.Ro:
Este un site pe care se vand servicii de gazduire: servere dedicate, servere VPS, servere VDS, servere radio si gazduire web. S-au mai ocupat si de parte de gazduire jocuri, dar de cand au luat decizia de a se opri din aceasta activitate luand in calcul minusul pe care il faceau lunar, s-au hotarat sa se opreasca din aceasta activitate dedicata. Vezi detalii aici.
Totusi, iti poti gazdui serverele de jocuri daca vrei pe unul dintre serviciile de gazduire VPS/VDS, dar trebuie sa ai minimul de cunostinte de a face acest lucru: adica sa cauti la nenea google cum anume se face si sa sti sa dai copy-paste. Si… fi sigur ca sunt multi care inca nu stiu sa faca asta…

Pentru ca toata lumea vrea sa faca un ban cinstit, echipa RealServer.Ro s-a gandit serios sa aduca in buzunarele populatiei niste bani. Fapt pentru care, au activat programul de afiliere.

Ce inseamna asta?

Poi asta inseamna ca iti faci un cont pe platforma lor, intri la pagina de afiliere, iti activezi contul de afiliat, si primesti un link unic de contorizare a traficului si de tracking. Acel link il pui oriunde vrei tu: pe propriul blog, pe pagina de twicht, in descrierea clipurilor de pe youtube, pe facebook, twitter, si oriunde altundeva iti doreste sufletul.

De cate ori cineva va da click pe acel link i se va inregistra un cookie in browser. Daca in urmatoarele 30 zile nu isi sterge memoria cache si memoria cookie, si face o comanda de pe site-ul celor de la RealServer.Ro, tie iti intra un comision de 10% din valoarea platita de clientul respectiv. Iar asta se intampla in fiecare luna cand un client isi achita abonamentul. Nu este in nici un caz vorba de One-Time Registration Payment!

O data ce ai acumulat 25 de euro in contul de afiliat, tu poti sa ii retragi. Adica, faci o cerere de retragere, iar ei te vor contacta, si iti vor trimite banii unde vrei, cum vrei, cand vrei. Bineinteles, daca si au posibilitatea sa iti trimita banutii unde alegi tu.

Asa ca, recomandarea mea este sa nu mai stai pe ganduri si sa te pui la treaba. Vorba aia, faci bani din aproape nimic. Un share, un coment, un like, chestii de astea, si iti scoti un venit, spun eu, destul de ok, mai ales daca reusesti sa convingi potentialii clienti sa comande servicii mai costisitoare…

 

Pe data viitoare!

 

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: