Afla totul despre 7 zip

Este un arhivator gratuit care se pot confrunta cu cele comerciale, cum ar fi WinZip fara sa se rupa o sudoare. Cum este posibil acest lucru si ce bunatati putem obtine de la ea, asta e ceea ce trebuie sa vedem in continuare.

Mai intai de toate, File Manager care este utilizat ca o interfata grafica isi merita numele. Aveti posibilitatea sa activati doua panouri, folosind tasta F9 si veti obtine un manager de fisiere extrem de util.

Comenzi rapide de la tastatura, sunt cele bine cunoscute pentru astfel de programe, cum ar fi F5 – copiere, F8 – stergeti si asa mai departe. Trebuie sa descoperiti pentru voi insiva cat de bun este File Manager, pentru ca vreau sa va arat ce se poate face cu 7 Zip ca archiver.

Pentru a crea o arhiva pur si simplu selectati fisierul (e) si / sau un folder (e) si apasati butonul Add din bara de instrumente (puteti utiliza, de asemenea, meniul contextual, dar va avea nevoie de mai multe clicuri de mouse).

Am rulat un test rapid cu acest program, arhivarea unui folder cu fisiere mai multe in el, avand peste 500MB in dimensiune. Am folosit Ultra compresie LZMA cu 64MB marimea dictionarului, iar rezultatele au fost uluitoare!

In primul rand am comprimat folder utilizand compresorul Total Commander lui ZIP si de compresie maxima. Rezultatul: 134MB.

Al doilea pas a fost de a folosi 7 Zip cu setarile mentionate mai sus a ajuns pana la 99MB! Si sa fie constienti de faptul ca se poate obtine chiar mai mult de atat, aveti nevoie doar de memorie suficienta pentru a face fata cerintelor uriase atunci cand se utilizeaza dictionare mari (de pana la 1536MB de compresie metoda PPMD).

Rezultatele superioare ma facut sa ma intreb: „Pot bate intr-adevar acest UHA?” si am comprimat acelasi folder folosind UHA. Arhiva rezultat a fost 96.7MB in dimensiune, dar asta e cel mai bun puteti obtine, si veti pierde o multime de timp, in comparatie cu 7 Zip.

Ar trebui sa spun mai mult? Avem un manager de fisiere si un arhivator uluitor de bun, care nu arata stralucitor si nu are icoane frumoase umbrite, dar isi face treaba atat de bine incat vei uita de toate astea. Simplu scurt si la obiect.

La urma urmei, cand ai puterea si viteza … iti pasa de cum arata? Eu unu nu, si de aceea 7 Zip este arhivatorul nr. 1 pentru mine de foarte mult timp!

Lucru bun la 7 Zip

7 Zip este doar ceea ce se pretinde a fi: un archiver rapid, usor de utilizat si de incredere, cu raportul de compresie imbunatatita. Acesta poate fi, de asemenea, folosite in rolul managerul de fisiere fara nici o problema.

Lucru rau la 7 Zip

Interfata sa pare un pic depasita si atunci cand incearca sa utilizeze dictionarele mari are nevoie de cantitati mari de memorie pentru a lucra (peste 1GB pentru dimensiunile Dictionar de 96 si 128MB).

Limbi suportate de 7 Zip (la ora scrierii acestui articol)

English, Chinese Simpl., Chinese Trad., Esperanto, French, German, Japanese, Portuguese Brazil, Spanish, Thai, Vietnamese.

Concluzia finala despre 7 Zip

Daca aveti nevoie de un manager de fisiere si un bun archivator, puteti incerca cu incredere 7 Zip de la inceput.

Recunoaste toate formatele cunoscute – zip, gzip, rar, iso, arj si altele. Am testat WinRAR si 7 zip pe Windows XP &  Windows 7. Castiga de la distanta 7 zip si este gratuit. Website oficial – www.7-zip.org

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: