Am jucat World of Warcraft pe Original

Deci…. fara cuvinte. Cine mi-a urmarit live-urile pe twitch.tv , a vazut ca am ramas profund marcat si uimit de cat de mare este diferenta dintre serverele private si cel original.

Am inceput un un Blood Elf – Paladin – Tank si vroiam ca pe profesii sa ma axez pe Jewelcrafting si Mining, ceea ce am si inceput sa fac, dar mi-a expirat abonamentul, si nu mi-am mai permis sa platesc acei $15 / luna.

Cel mai tare este ca un subscriber de pe twitch mi-a cumparat expansion-ul pana la Legion, ceea ce a fost foarte tare. Am ramas uimit de cat de atasati au fost oamenii de mine. In seara aia am crezut ca zbor, pe bune.

Dar, m-am oprit. Si nu pentru ca a spus nevasta, ci pentru ca am inceput cu scolarizarea aceea de care am spus, permis C+E, atestate, ADR, chestii de astea…

Ca plan, am de gand sa incep din nou un subscribe pe Blizzard pentru acel joc, si sa ma distrez din nou, cu cei care m-au sustinut la inceput cu jocul si abonarile de pe twitch, indiferent unde voi fi, cat voi sta, sau in ce conditii.

Recomand sa incercati jocul pe original, cei care nu ati facut-o inca, si veti vedea ca nu va va parea rau, avand in vedere ca e cel mai stabil server, updated si upgraded always… doar e tinut de blizzard, nu-i asa?

Keep calm and play WoW!

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: