Aparat foto DSLR Nikon D3300, 24.2 MP

d3300-2Distreaza-te si bucurate de momentele frumoase

…este indemnul acestui aparat foto, din primul moment in care il atingi. Momentele extraordinare pe care le traiesti zi de zi alaturi de familia, prietenii, natura, sau chiar cu tine insuti, merita surprinse spre amintirea noastra. D3300 iti sta la dispozitie, salvand fiecare clipa importanta, avand unul dintre cele mai friendly si distractive optiuni de captare al pozitiilor, in 24,2 megapixeli, si o o captura video FULL HD 1080p cu detalii etraordinar de reale.

full-hd-1080p

Poze magnifice si clipuri video de inalta calitated3300-1

Da, poate vei spune: „Ei, haide… Am un smartphone foarte performant, ma descurc si cu el. De ce am nevoie de un
asemenea aparat?” Crezi intradevar ca aceste momente speciale din viata ta sunt surprinse perfect si cu acel telefon? D3300avand un procesor nou super-performant de imagine pe nume EXPEED 4 ne permite sa surprindem 5 cadre pe secunda, chiar si la luminozitate foarte scazuta avand sensibilitatea ISO foarte ridicata. Panoramele de asemenea nu sunt o problema pentru acesta. Chiar daca esti incepator in ceea ce priveste diferitele moduri de fotografiere, avem modul Guide, care ne sprijina, oricand vrem sa invatam ceva nou.
Fotografiile, vor fii atat de bine realizate, incat vei incepe sa te consideri un fotograf profesionist… Deci… pasiunea ta incepe aici!

d3300Flexibilitate in conexiune

Daca nu mai ai rabdare pana acasa, si vrei neaparat sa te „lauzi” cu noile tale creatii pe platformele de socializare, Nikon are solutia!
Utilizeaza adaptorul wireless pentru dispozitive mobile WU-1a de la Nikon pentru a-ti uimi INSTANT prietenii!

Detalii prea mici? Nici o problema!

Sistemul de focalizare al „prietenului” nostru, fixeaza cu o siguranta absoluta item-ul pe care vrei sa il surprinzi! Chiar daca este in miscare, subiectul este surprins cu mare precizie. Nici cand filmezi, nu te lasa la greu! Focalizeaza continuu pentru a nu pierde subiectul din cadru!

Noul obiectiv Nikkor   AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR   are  urmatoarele  caracteristici principale  :
– autofocus mai rapid si mai silentios
– 2 elemente asferice pentru eliminarea aberatiilor optice
– distanta minima de focalizare scazuta
– stabilizare de imagine cu 4 stopuri mai rapida.

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: