Apple iPad Air, 16GB, Wi-Fi, Space Grey

Mereu am fost fascinat de produsele celor de la Apple, si fara rusine, va spun ca o singura data am pus mana pe un telefon Apple, un model putin mai vechi, dar care totusi, inca il gasim pe internet la vanzare.apple

Cu toate acestea, m-am dus la o reprezentanta cu produse IT, si am pus mana pe el, sa-l butonez, bineinteles, pana m-au scos afara din magazin. (Ma suspectau de furt.)

Revenind la Apple-ul nostru iPad Air, ceea ce pot sa spun este ca nu am cuvinte, atat de placut surprins am ramas. Punctele foarte importante pe care vreau sa le ating sunt multiple, dar voi incerca sa fiu scurt si concis.

Avem un iPad care e mult mai usor decat versiunile anterioare, insa partea tehnica e evoluat. Inafara de faptul ca avem un procesor CIP avem un ecran la nivelul asteptarilor. Insa detaliile acestea le voi scrie mai jos.

Pentru ca Apple pune mereu accent pe upgrade, putem sa spunem ca avem in mana un intreg computer, in doar 469 grame, ultrasubtire, fabricat din aluminiu si sticla. Dar capacitatea acestui gadget este absoluta in comparatie cu ultimele produse scoase de „firma cu marul muscat”.

Cip-ul pe care a fost folosit pentru fabricarea acestui iPad Air este A7. Vrei sa fiu mai precis? Super-viteza, putere enorma la o singura atingere… Cei care l-au conceput spun ca are un procesor de doua ori mai puternic decat ultimul iPad lansat, acum ceva vreme. Deschide orizontul mai multor posibilitati, precum compatibilitatea cu aplicatii mai eficiente si mai stabile. Cam asta inseamna cand ti in mana o arhitectura bazata pe 64 biti.

apple ipad airSpuneam ca iti voi spune cate ceva despre ecran… Ei bine… Daca iti spun ca are 3,1 milioane de pixeli, ajunge? Ei bine, pentru iPad, mereu punctul forte a fost ecranul. Ecranul Retina iti aduce un plus de generozitate in suprafata prin care Apple iPad Air straluceste.Rezolutie? 2048 x 1536 – 9,7 inchi. Videoclipurile si fotografiile… pot sa spun ca e ca si cum ai face poza cu un DSL-R, doar ca nu ai blit. Si apropo… am incercat sa diferentiez pixelii. Ori nu vad eu bine, ori acei 3,1 milioane de pixeli sunt aproape microscopici, pentru ca nu am putut sa-i vad cu ochiul liber.

Daca iti spun durata de viata, sunt sigur ca nu ma vei crede. Si totusi iti spun, ca poate „trai” pana la 10 ore, datorita cipului integrat A7, care este mult mai eficient si puternic. Practic, isi face treaba.

Vrei un Gadget performant? Ai ales bine. Apple iPad Air nu te va dezamagi. Nici la pret, si nici la asteptarile pe care le ai de la el din punct de vedere tehnic.

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: