Business & Corporate – Kaspersky Endpoint Security for Business SELECT

 Kaspersky Endpoint Security for Business SELECTNivelul Kaspersky „Select” include instalare si protectie pentru dispozitivele mobile, prin intermediul modulului Administrare a dispozitivelor mobile (MDM), precum si anti-malware pentru mobil. Instrumentele de control al endpoint-urilor (web, dispozitive si aplicatii) ajuta compania sa aplice politici IT, pastrând in siguranta elementele esentiale ale mediului IT.
Instrumente pentru a activa o forta de munca mobila, a asigura conformitatea politicilor IT, precum si pentru a bloca malware-ul.

Prezentare Produs
Ce este nou in Kaspersky Endpoint Security for Business SELECT?

Kaspersky Endpoint Security for Business SELECT licentiaza urmatoarele produse:

Kaspersky Security Center
Kaspersky Endpoint Security for Windows
Kaspersky Endpoint Security for Linux
Kaspersky Endpoint Security for Mac
Kaspersky Anti-Virus for Linux File Server
Kaspersky Anti-Virus for Windows Server Enterprise Edition
Kaspersky Security for Mobill

CONTROALE ENDPOINT:

CONTROL AL APLICATIILOR
Permite administratorilor IT sa stabileasca politici care permit, blocheaza sau reglementeaza aplicatii (sau categorii de aplicatii).

CONTROL AL DISPOZITIVELOR
Permite utilizatorilor sa stabileasca, programeze sau sa aplice politici de date pentru dispozitivele de stocare amovibile si alte instrumente de control al dispozitivelor periferice – conectate la USB sau la orice alt tip de magistrala.

 

CONTROL WEB
Instrumentele de control al utilizarii Internetului, instalate la nivel de endpoint, urmaresc activitatea utilizatorului – fie ca este sau nu conectat la reteaua companiei.

 

WHITELISTING DINAMIC
Reputatia fisierelor, livrata in timp real de catre Kaspersky Security Network, se asigura ca aplicatiile aprobate nu sunt infectate cu malware si ajuta la cresterea productivitatii utilizatorului.

 

KASPERSKY SECURITY FOR MOBILE:

TEHNOLOGII ANTI-MALWARE INOVATIVE

Detectia bazata pe semnaturi, proactiva si care utilizeaza tehnologiile cloud, duce la o protectie in timp real. Un browser sigur si un modul anti-spam sporesc nivelul de securitate.

INSTALARE OVER THE AIR (OTA) CU PLANIFICARE PREALABILA
Posibilitatea de a preconfigura si instala aplicatiile in mod centralizat, folosind SMS-ul, email-ul si PC- ul.

INSTRUMENTE ANTI-FURT UTILIZATE DE LA DISTANTA
Modulele SIM-Watch, Remote Lock, Wipe si Find previn accesul neautorizat la datele companiei, in cazul in care un dispozitiv mobil este pierdut sau furat.

CONTROLUL APLICAtIILOR PENTRU DISPOZITIVELE MOBILE
Monitorizeaza aplicatiile instalate pe un dispozitiv mobil in conformitate cu politicile de grup prestabilite. Include un grup de „Aplicatii obligatorii”.

SUPORT PENTRU DISPOZITIVELE DETINUTE DE ANGAJATI
Datele companiei si aplicatiile sunt izolate in containere criptate ce sunt accesibile pentru utilizator. Aceste date pot fi sterse separat.

 

PROTEJAREA MEDIILOR DE SERVERE DE FISIERE MULTI-PLATFORMA

Cu motorul sau antivirus puternic, Kaspersky Endpoint Security for Business SELECT ofera o protectie anti-malware de clasa mondiala de pentru serverele de fisiere care folosesc Windows, Linux sau FreeBSD. in plus, procesele de scanare optimizate Kaspersky ne asigura ca nu exista nici un impact semnificativ asupra performantei sistemelor voastre. Aplicatia protejeaza serverele terminale – Citrix sau Microsoft – si, de asemenea, ruleaza pe servere cluster.

Administrare imbunatatita si raportare
Kaspersky recunoaste ca fiecare minut petrecut cu administrarea si raportarea, este timpul pe care l-ai putea dedica activitatilor de importanta strategica. De aceea, Kaspersky Endpoint Security for Business SELECT ofera instrumente de management usor de utilizat si rapoarte clare – astfel incât sa obtineti, acces usor rapid la controalele si informatii care va pot ajuta pentru a imbunatati securitatea.

Securitate de incredere
in cazul unei erori de sistem, protectie anti-malware Kaspersky va reporni in mod automat atunci când sistemul reporneste.

Suport pentru Virtualizare – pentru serverele de fisiere bazate pe Windows
Solutia de securitate Kaspersky pentru serverele de fisiere a obtinut certificarea VMware Ready.

(sursa BestAntivirus)

 

Pe data viitoare!

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: