C4Strike Romania

c4strike2

C4Strike Romania a fost infiintata in anul 2012 cu un procent mare de membrii si activa. Tot in acest an, pe  24.06 a fost achizitionata de catre cS|oMs. In acel moment, C4Strike Romania si-a inceput ascensiunea printre comunitatile de top din domeniul gaming-ului romanesc.

Anul 2014 a fost unul prosper, comunitatea a trecut prin multe, a avut suisuri si coborasuri dar nu s-a inchis niciodata. Din acest an a inceput sa adune membri, sa munceasca din greu la teme care azi reprezinta comunitatea, sa populeze comunitatea cu servere, resurse utile, tutoriale de care aveai nevoie in fiecare moment si multe altele cum ar fi, postari funny, vanzari de produse fizice chiar intre membrii comunitatii.

Pe la sfarsitul anului 2014 comunitatea a avut niste probleme tehnice, caderi, flood-uri, si alte greutati care a afectat integritatea fisierelor acesteia. A avut o cadere dezastruasa. Unele servere s-au mutat, membri nu au mai stat atat de mult online, pana cand cS|oMs a decis sa o puna „in lucru”. Acesta munca a durat ceva timp, pana la inceputul anului 2015 cand s-a integrat un nou webhost, o noua tema si a trecut pe cea mai noua platforma IPB, resetand conturile si posturile.

In data de 01.02.2015 HeCt0r s-a alaturat comunitatii C4Strike Romania, aducand un orarecare prestigiu de START aceasta.

Comunitatea a fost intr-o continua imbunatatire pana in data de 03.03.2015 cand  RealServer.ro s-a oferit sa fie sprijinul principal, sprijinul de inceput al C4Strike Romania punand la bataie doua servere de Counter-Strike 1.6 si unul de GTA:San Andreas Multi-Player (SA:MP), parteneriat al carei durata este nedeterminata. Fara dar si poate, RealServer.Ro a oferit si ofera calitate indiferent de situatia comunitatii, aceasta fiind singura comunitate sponsorizata de RealServer Romania.

Din data de 05.03.2015 staff-ul a inceput sa aibe o activitate bogata ca odinioara, repostand resurse utile pentru oricare dintre membrii acesteia. Scopul acestei comunitati este de a socializa si de a dezvolta in special partea de gamimg, a jocurilor foarte populare si sa fie de durata in sprijinul novicilor in acest domeniu. Staff-ul este foarte prietenos, astfel incat oricand le ceri ajutorul, ei te ajuta cu cel mai mare interes!

Comunitatea C4Strike Romania a fost si va fi mereu o comunitate puternica, cu un staff capabil si cu o activitate de invidiat!

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: