Ceas Samsung Gear S, Super Amoled, 4GB, 3G, Black

RealServer.Ro

Pentru ca eleganta este pe primul loc, mai ales domnilor care tind catre evolutie in sfera clasicismului, Samsung a creat ceva ce ne va acapara pe toti in tehnologia lui. Cu un finisaj delicat, avand in componenta un ecran Super Amoled, curbat pentru confortul ideal, Samsung Gear S, este ceasul ideal pentru persoanele care doresc performanta intr-un stil ideal, si customizabil.

Avand multiple beneficii in conectivitate cum ar fi conexiunea 3G, Wi-Fi si Bluetooth, esti la curent cu toate notificarile, stirile, precum si apelurile si mesajele care intra si ies. Da, am scris corect, mesaje si apeluri. Mesajele le poti scrie in ce limba vrei tu, pentru ca are instalate pana la 69 de limbi. De asemenea, apelurile, care le poti primi, sau le poti initia, fara nici o problema. Trebuie doar sa ramai in raza de actiune al telefonului, care este aproximativ sase, saptRealServer.Roe metri. Dar depinde foarte mult si de obstacolele pe care le are, cum ar vi peretii.

Avem o functie S Voice cu, care putem sa dam comenzi ceasului Samsung Gear S. De asemenea, aplicatia de navigatie pentru pietoni, dar sa nu uitam de stirile pe care vi le poate furniza Samsung Gear S la orice ora, precum si S Health care ne ajuta sa ramanem din punct de vedere fizic, in forma.

Ca veni vorba… Samsung Gear S are multipli senzori care ne recunoaste fiecare miscare, cand vine vorba de exercitiile fizice, alergat, pasi facuti pe zi, si multe altele. Vrei sa slabesti? Acest ceas te va motiva la fiecare exercitiu executat, precum un antrenor personal. Mai ales in cazul meu, ca fac flotari saptamanal si nu zilnic, cred ca m-ar ajuta sa am mai multa incredere in mine, in timpul exercitiilor. Bine… sa ne intelegem… eu nu trebuie sa slabesc, ci sa pun putin pe mine, ca ma cam sufla vantul, dar acestea sunt detalii nerelevante. Subliniez doar performanta acestui ceas Samsung GRealServer.Roear S.

Cu Samsung Gear S te bucuri de mobilitate 100%, fara sa iti faci griji. Chiar daca telefonul e intr-o alta camera. Daca ai ceasul pe mana, e ca si cum ai avea telefonul tau pe mana.

Cat despre senzori… Avem accelerometru, giroscop, compas, senzor de lumina, senzor de raze UV, si barometru. Toate incorporate in acest mic gadget! Tare nu?

Imagineaza-ti ca va urma sa ne aminteasca sa mancam, mai ales celor care nu au timp de asa ceva. Abea astept evolutia asta.

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: