DarkElite.Ro – Comunitatea si Faby

DarkElite.Ro

Probabil ca sunt multe comunitati de gaming in gigantul internet, dar pot sa spun foarte sincer, ca cea mentionata mai sus este una dintre cele care au ramas cel mai mult alaturi de RealServer.Ro, bazandu-se foarte mult pe serviciile de gazduire de la mine, si aici vorbesc de servicii cum ar fi VPS-uri, VDS-uri, chiar si servere dedicate.

Cat despre Faby, este cel care mentine comunitatea vie. Pe langa faptul ca investeste foarte mult in comunitate, are si cate o echipa pe fiecare server in custodie, care se ocupa de administrarea ei. Poti sa spui intradevar ca are o retea bine stabilita si organizata fapt ce ii aduce popularitate in randul jucatorilor vechilor jocuri, cum ar fi GTA: San Andreas MultiPlayer, Counter-Strike 1.6, TeamFortress 2, dar si un server pe care socializeaza jucatorii, un server pe care canalele sunt structurate conform asteptarilor fiecarui jucator de pe comunitate: server de TeamSpeak 3.

In momentul acesta, il sustin cu tot felul de discounturi, beneficii, si foarte putin suport, in ceea ce priveste partea de operare al sistemelor lui pe care lucreaza in momentul de fata.

In prezent are aproximativ 550 de membri din care peste 70% sunt activi pe majoritatea subcategoriilor frumos aranjate in sprijinul membrilor sai, peste 2000 de topicuri si peste 6000 de raspunsuri la topicurile deschise. Iar cei mai mult online (deodata) au fost 300 membrii.

Cand l-am intrebat pe om ce sa scriu despre comunitatea lui raspunsul a fost evident: „Spune acolo ca e cea mai smechera comunitate, si baga vrajeli”… Ei bine, nu am spus asta, am spus doar ceea ce stiu cu adevarat despre aceasta comunitate, si ceea ce este cat de cat relevant despre aceasta.

Concluzie? E fain cu Faby, si cu prietenii lui. Iar daca reusesti sa intri pe server-ul lui de TS3, chiar ai cu cine sa te distrezi (in limita bunului simt).

2 Comments
 1. Reply
  βđʞσđε 26 ianuarie 2018 at 20:11

  Mulțumim pentru vorbele spuse despre comunitate .

  • Reply
   Raul 27 ianuarie 2018 at 08:03

   Sa sti ca am fost cat se poate de sincer. Spor in toate!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: