Articol Premium

De ce sa alegi protectia Kaspersky impotriva ransomware?

De ce sa alegi protectia Kaspersky împotriva ransomware?

Problema => Ransomware este o amenintare constanta, care a evoluat in 2020. Atacurile cu ransomwareau devenit un risc tot mai mare si mai concentrat impotriva anumitor secotare economice si industriale, pentru obtinerea de rascumparari mai mari. Costurile provocate de perioadele perturbatoare de intrerupere a activitatilor au crescut dramatic si numarul familiilor noi de ransomware create de infractori nedefiniti creste constant, de aceea programele ransomware sunt una dintre principalele probleme de securitate IT pentru IMM-uri.

Solutia => Cea mai buna protectie pentru endpointuri de la Kaspersky este creata special pentru a face fata provocarilor din 2020 si a celor viitoare, incorporand instrumente anti-ransomware pentru detectarea comportamentului asistata de cloud pentru a scana si bloca ransomware si crypto-malware, securizand volumele de lucru in cloud, endpointurile virtuale si fizice si retele partajate, si restaurand fisierele afectate la starea dinainte de criptare.

Solutiile Kaspersky de securitate cibernetica ofera protectie dovedita impotriva ransomware la livrarea programului malware si in fazele de executie, utilizand tehnologii sofisticate de protectie cu mai multe niveluri.

EDR Automate => Kaspersky Endpoint Detection and Response ofera vizilitate ampla asupra retelei si protectiei avansata, care automatizeaza operatiile pentru a descoperi, prioritiza, investiga si neutraliza programele ransomware si alte amenintari complexe. EDR implementeaza metode „grele” de detectie (sandbox, modele de invatare aprofundata, corelarea evenimentelor) pe langa instrumentele experte pentru investigarea incidentelor, vanarea proactiva a amenintarilor si reactii la atacuri.

Exploit Prevention => Kaspersky Exploit Prevention opreste accesul programelor malware (inclusiv ransomware) prin exploatarea vulnerabilitatilor software-ului.
Declansata de actiuni suspicioase, aceasta componenta aplica analiza de securitate a comportamentului in cazul tiparelor rau intentionate. Sunt adaugate semnaturi speciale pentru programe malware care se bazeaza pe exploatare permitand detectarea fisierelor rau intentionate inainte de deschiderea acestora. Protectia proactiva permite detectia si blocarea programelor malware dupa deschiderea fisierului.

Evaluarea vulnerabilitatilor si gestionarea patch-urile
Evaluarea vulnerabilitatilor si gestionarea patch-urilor Kaspersky impiedica programele malware care includ ransomware sa exploateze vulnerabilitatile recent descoperite si fara patch din sistemele de operare si din aplicatiile comune. Permite detectarea usoara a software-ului vulnerabil de la orice endpoint prin automatizarea evaluarii vulnerabilitatilor, a distributiei de patch-uri si de actualizari si a implementarii aplicatiilor dintr-o singura consola de gestionare integrata.

* Sistemele noastre sunt integrate cu sistemele de comanda ale vendorului si timpul de livrare poate varia in functie de incarcarea serverelor de comanda.

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: