OFERTA

Deja e BLACK FRIDAY

Black Friday Flanco 2017Stiu ca nu trebuie sa iti mai spun. Probabil ai observat deja ca e Black Friday pe unele site-uri web si in unele magazine fizice. Eu, lucrand intr-un astfel de magazin, sunt super-obosit dupa fluxul care a fost week-end-ul trecut. Si pot sa spun ca ma bucur ca acest week-end sunt liber, avand in vedere ce „spor” trebuie sa ai sa le faci tuturor pe plac.

Dar nu am scris acest articol pentru ca sa ma plang, ci l-am scris pentru ca sa va spun produsele de baza carora s-au ieftinit foarte mult preturile, si produsele cu cea mai mare vanzare, in special la comerciantul la care muncesc.

Reducerile s-au bazat atat pe super wall-ul de Televizoare, cat si pe partea de produse frigorifice, cum ar fi Frigiderele sau Combinele Frigorifice.

Pe partea de Televizoare, vedeta principala este brandul Samsung, comerciantii venind cu noile televizoare din 2017 (care defapt nu mai sunt prea noi), fie ele plate sau curbate.
Cele doua televizoare la pret foarte bun au fost Televizorul Smart LED, Samsung 50MU6102, 125 cm, Ultra HD 4K, dar si Televizor curbat, Smart LED, Samsung 55MU6202, 138 cm, Ultra HD 4K, acesta din urma vanzandu-se atat de bine, incat in 2 zile am vandut 5 televizoare din magazin si alte 7 din depozitul central al companiei.

Iar pe partea de produse frigorifice, Beko a facut „prapad” in vanzari, avand in vedere super-tehnologiile pe care Artic le investeste in acest brand.
Foarte mult s-au vandut cele cu tehnologie Neo-Frost, acestea fiind printre cele mai recomandate produse de vanzatori, dar fiind si de cea mai buna calitate, avand in vedere si noul EverFresh+ pe care Beko l-a integrat in combinele sale frigorifice.

Ce pot sa spun este faptul ca primul val de Black Friday a dat roade, iar recompensele si felicitarile sunt pe masura, avand in vedere ce mega-discount-uri au adus comerciantii. Asteptam de asemenea si urmatoarele valuri in care se vor axa mult pe laptop-uri si pe telefoanele mobile.

 

Pe data viitoare!

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: