Articol Premium

Gazduire jocuri – RealServer.Ro

Imagini pentru Teamspeak 3Eu am spus ca nu vreau gaming, si o vreme nu am avut batai de cap, pentru ca nu mai erau persoane sau copii care sa ma bata la cap ca nu le merg serverele… chiar daca, de cele mai multe ori, era vina clientilor. Si asa a fost o vreme. M-am lepadat de partea aceea dificila de gazduire, si spun dificila, pentru ca tot timpul trebuia sa fi la zi cu ceea ce se considera a fi update-uri, si diferite module pre-instalate pe platforme, si alte multe lucruri minuscule de care, pur si simplu, ma plictisisem de moarte…Imagini pentru counter strike global offensive

La un moment dat, am fost contactat de cineva care la momentul respectiv avea nevoie de servere de jocuri, si aici pot sa enumar, Counter-Strike 1.6, Counter-Strike:Global Offensive, SA:MP si alte servere pentru socializare, cum ar fi TeamSpeak 3. Mai, eu il refuzam de baiat, constant, pana la un moment dat cand i-am spus sa isi cumpere un VPS si sa si le Imagini pentru counter strike 1.6gazduiasca singur pe propriul LXC. Si pentru o perioada a ramas asa: el cu ale lui, eu cu ale mele, multa pace si liniste (cel putin la mine, pentru ca nu aveam batai de cap). Omul platea ceea ce trebuia si toata lumea era fericit.Imagini pentru samp

Intr-o buna zi, acest client a spus ca vrea sa vanda servere de gazduire mai departe, si ca are nevoie de IP-uri. Bun, i-am bagat IP-uri. Omul a cerut ceva ajutor la configuratii. Bun, Raul il ajuta, iar daca nu Raul atunci Vladut. Ce urmarea omul? Omul vroia sa vanda de pe VPS-ul lui prin RealServer.Ro, si nu stia cum naiba sa imi spuna asta. Pana la urma mi-a spus ce il doare si am stat cateva zile pe stand-by, gandindu-ma la ideea actualului coleg.

Pana la urma, am acceptat cu cateva conditii de baza. Iar acum, RealServer.Ro are serviciile de gazduire enumerate mai sus:

Imagini pentru minecraftZilele trecute a trecut si el prin diferite „stari de betie” in care a spus ca va vinde ceva din serviciile comandate de el, dar i-am spus sa isi bage capul sub burlan in timp ce ploua, si sa se trezeasca, pentru ca sunt multe persoane care ii sunt alaturi, inclusiv RealServer.Ro, oferindu-i diferite beneficii si oportunitati.

Asa ca, daca aveti nevoie de oricare dintre serviciile enumerate de mai sus, si nu numai, sunteti bineveniti sa comandati, si sa achitati prin modalitatile de plata puse la dispozitie.

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: