OFERTA

Hard disk Seagate FireCuda SSHD 1TB SATA-III 7200RPM 64MB

Nu, nu m-a lovit lenea in a scrie articole, si a continua mentinerea blogului in update-uri. Am avut cateva chestii un pic mai importante de rezolvat, si am sa va povestesc poate intr-un articol viitor despre ce este vorba.

In articolul acesta vom vorbi de un Hard disk Seagate, zis SSHD, pe care l-a comandat un prieten de la RealShopIT.Ro, si am zis: ” Hey, de ce sa nu fac un articol despre acest produs, pe care il lauda atat de mult Darius?”, Darius fiind un baiat extraordinar, dar astea sunt alte detalii…

Primisem un mesaj in care mi s-a spus ca are nevoie de un SSHD, si m-am documentat, dupa care i-am recomandat acest produs, pe care il si adusesem, pe cand i l-am recomandat. Da, si mai avem unul pe stoc.

Acest SSHD este asa-zisa combinatie dintre tehnologia SSD si cea a unui HDD standard, rezultand performantele unui SSD cu capacitatile unui HDD, intr-o singura piesa.

Este o chestie inteligenta, pentru ca, fie ca esti gamer, fie ca lucrezi pe parte de creatie, vitezele de operare vor creste de 5 ori, fata de cele ale unui Hard-disk traditional.

Cel mai tare este faptul ca FireCuda vine cu variante de 2,5 inch si 3,5 inch, pe care le poti incorpora fie in laptop, fie in PC, bineinteles, dupa preferinte.

Iar fata de competitori, vine cu o garantie de 60 luni. Practic, cu cel putin 2 ani mai mult fata de celelalte companii producatoare de SSHD-uri.

In locul tau, as „da un ochi” sa vad despre ce este vorba, avand in vedere ca stocurile sunt limitate.

Pe data viitoare!

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: