Incheiere parteneriat C4Strike

Multumim!Da. Am incheiat parteneriatul cu C4Strike. Nu exista intrebarea „de ce?”. Pentru ca e normal ca ceva ce incepe sa se si termine. Daca a gresit RealServer.Ro cu ceva, ne cerem scuze. Noi ne-am respectat intelegerea.

Acum o saptamana, detinatorul comunitatii a refuzat sa mai munceasca la serverele gazduite de noi, si sa le publice pe site/forum-ul comunitatii respective de gaming. Neglijenta aceasta a atras dupa sine atentia noastra. Iar dupa o discutie intre persoanele din departamentele tehnice, am hotarat faptul ca aceasta colaborare trebuie sa ia sfarsit.

Pe de alta parte, mi s-a atras atentia in momentul in care s-au scos toate banner-ele de pe forum/site si mi s-a sters contul de utilizator al forumului. Faza cu, contul de utilizator am observat-o in 21.04.2015. Ce sa fi zis? Nu am mai luat pe nimeni la intrebari. Toate serverele au fost retrase, si scoase la vanzare, IP-ul respectiv fiind unul populat. Atat pe jocul Counter-Strike 1.6, cat si pe SA:MP.

Termenele parteneriatului, au fost simple, insa nu s-au respectat de catre detinatorii comunitatii. De asemenea, am fost si jignit, dar am trecut cu vederea, cerandu-mi iertare. Pana la urma mi s-a confirmat faptul ca ei nu si-au dorit niciodata acest parteneriat, prin care au beneficiat de servicii gratuite, in valoare totala considerabila timp de doua sau trei luni. Calculand in acest fel, am pierdut. Am prierdut colaboratori, o comunitate populata cu oameni de treaba, dar am pierdut si dandu-le serviciile pe gratis, facand astfel diferente intre ei si alte comunitati.

Prin acest articol, imi cer iertare tuturor comunitatilor care mi-au cerut ajutorul si nu am vrut, intentionat sau nu, sa il ofer. Si totusi, privind inapoi, este o lectie pe care am invatat-o si care se va aplica ori de cate ori o alta comunitate care imi va cere ajutorul. Sa fiu ferm si concis cu cererile mele, astfel incat sa nu mai gresesc pe viitor.

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: