Kaspersky – Antivirus

Prima linie de aparare a PC-ului tau impotriva virusilor, spyware-ului si altor amenintari. Cu cele peste 3 miliarde de atacuri malware lansate anual de catre infractori, ai nevoie de cea mai buna aparare – sau PC-ul tau si toate datele de pe acesta vor fi expuse la riscuri. Kaspersky Anti-Virus include tehnologii anti-malware premiate care actioneaza „in culise” pentru a oferi rapid o protectie solida impotriva celor mai recente amenintari precum virusii si programele spyware. Aceasta este solutia de securitate usor de utilizat care nu iti va incetini PC-ul.

 

Prezentare Produs
Detalii, caracterisitici, cerinte de sistem

 

Beneficii

Kaspersky Anti-Virus este prima linie de aparare a PC-ului tau impotriva amenintarilor malware complexe de astazi. Din momentul instalarii, beneficiezi de protectie esentiala in timp real impotriva celor mai recente atacuri malware, fara ca performantele PC-ului tau sa fie afectate.

Cu cele peste 3 miliarde de atacuri malware lansate anual de catre infractori, ai nevoie de tot ce este mai bun in materie de aparare anti-virus si anti-malware, in caz contrar PC-ul tau si toate filmele, fotografiile, muzica si informatiile personale valoroase de pe acesta pot fi expuse la riscuri. Kaspersky Anti-Virus este prima linie de aparare pentru PC-ul tau, oferind tehnologii anti-malware premiate care te protejeaza impotriva virusilor, spyware-ului si altor programe malware. Optimizat pentru performanta, Kaspersky Anti-Virus actioneaza „in culise”, protejandu-te impotriva celor mai recente amenintari fara a iti incetini PC-ul. Daca ai nevoie de protectie pentru PC-ul tau, Kaspersky Anti-Virus, cu tehnologiile sale asistate de cloud, ofera protectie in timp real impotriva celor mai recente programe malware.

 

Caracteristici

Protejeaza-te impotriva celor mai recente atacuri malware in fiecare zi, infractorii cibernetici lanseaza peste 315.000 de noi programe malware. Daca vrei sa-ti protejezi PC-ul si informatiile private, ai nevoie de o solutie de securitate care tine pasul cu cele mai recente amenintari.

Tehnologiile de securitate premiate de la Kaspersky Lab sunt renumite pentru capacitatea lor de a aborda amenintarile noi si emergente. Testele independente au aratat ca tehnologiile noastre asistate de cloud ne ajuta sa identificam noile amenintari in doar 0,02 secunde. Pentru actualizari in timp real si o protectie extrem de rapida impotriva noilor programe malware, Kaspersky Lab este prima ta optiune.

Desi este necesar sa te asiguri ca PC-ul tau si informatiile valoroase aflate pe acesta sunt complet protejate, un software de securitate care reduce performantele si nu te lasa sa te bucuri in intregime de viata digitala nu este de dorit.

In ciuda complexitatii din ce in ce mai mari a noilor atacuri malware lansate in permanenta, Kaspersky Lab a dezvoltat o protectie anti-malware care combina cu succes securitatea si eficienta; astfel, tehnologiile noastre actioneaza „in culise” pentru a permite PC-ului tau sa functioneze exact asa cum a fost proiectat. in plus, modul nostru special pentru jucatori iti permite sa te bucuri de o experienta neintrerupta a jocurilor si sa te arunci cu totul in mijlocul actiunii.

 

Cerinte de sistem

Pentru toate dispozitivele:

Este necesara o conexiune la Internet pentru activarea produsului
PC-uri cu Windows – desktop si laptop
Aproximativ 480 MB spatiu liber pe unitatea hard
Microsoft Internet Explorer 8 sau o versiune ulterioara
Microsoft Windows Installer 3.0 sau o versiune ulterioara
Microsoft .NET Framework 4 sau o versiune ulterioara
Tehnologia de protectie pentru camere web ruleaza numai pe PC-uri.
Functia este disponibila pentru o gama larga de camere web compatibile:
Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise / 8.1 actualizare (32 biti sau 64 biti*)
Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise (32 biti sau 64 biti*)
Microsoft Windows 7 Starter / Home Basic si Premium / Professional / Ultimate SP1 sau o versiune ulterioara (32 biti sau 64 biti*)
Microsoft Windows Vista Home Basic si Premium / Business / Enterprise / Ultimate SP1 sau o versiune ulterioara (32 biti sau 64 biti*)
Procesor: 1 GHz sau o versiune ulterioara
Memorie (RAM): 1 GB (32 biti) sau 2 GB (64 biti)
Microsoft Windows XP Home / Professional (32 biti) SP3 sau o versiune ulterioara / Professional (64 biti*) SP2 sau o versiune ulterioara
Procesor: 800 MHz sau o versiune ulterioara
Memorie (RAM): 512 MB

*Este posibil ca unele functii ale produsului sa fie functionale numai pe sisteme de operare de 32 biti

 

Pentru comenzi, contactati-ne!
E-mail: contact@realserver.ro / contact@realshopit.ro
Telefon: 0749-128-495

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: