Kaspersky – Internet Security Multi Device

Protectie premium pentru PC, Mac si telefoane sau tablete Android. Atunci cand realizezi operatiuni bancare, faci cumparaturi sau socializezi online, Internetul te expune la aceleasi amenintari, indiferent ca iti utilizezi computerul sau dispozitivul mobil. Kaspersky Internet Security – Multi-Device este solutia cu licenta unica prin care iti poti proteja identitatea digitala, datele financiare, informatiile private si copiii, indiferent ca folosesti un PC, un Mac, un telefon Android sau o tableta Android. Protectia tuturor dispozitivelor tale este usor de combinat si de adaptat.

 

Prezentare Produs
Ce este nou in Kaspersky Internet Security?

Beneficii

Impiedica furtul banilor si informatiilor tale financiare. Sistemele online de operatiuni bancare, cumparaturi si plata au simplificat numeroase activitati cotidiene, insa au permis aparitia a numeroase riscuri de securitate, inclusiv posibilitatea de furt a parolelor, detaliilor bancare si banilor.

Indiferent ca iti utilizezi computerul PC sau Mac* pentru a accesa un site web bancar, de cumparaturi sau de plati, tehnologia unica Safe Money de la Kaspersky Lab se asigura ca site-ul web este sigur, ca nu esti inselat de un site web fals sau fraudulos si apoi deschide site-ul intr-un mod special, protejat. Safe Money adauga, practic, un nivel suplimentar de securitate pentru tranzactiile tale financiare, pentru a contribui la protejarea datelor conturilor tale bancare si ale cardurilor de credit, precum si a informatiilor tale personale, impotriva infractorilor cibernetici. *Disponibil pentru Mac la sfarsitul anului 2014.

Nu lasa infractorii sa te spioneze prin camera web*
Infractorii cibernetici au recunoscut rapid oportunitatile de a exploata utilizarea sporita a camerelor web, iar presa este plina de stiri despre accesarea camerelor web ale utilizatorilor neinformati, in diverse scopuri rau-intentionate. Cum poti opri spionii?

Kaspersky Lab a dezvoltat tehnologii complet noi de protectie a camerelor web, care impiedica accesarea camerei tale web de catre utilizatorii neautorizati. Cu PC-ul protejat de tehnologiile noastre, nu mai trebuie sa te preocupe riscul ca altcineva sa iti infecteze computerul si sa te spioneze prin camera web. *Protectia pentru camere web este disponibila numai pentru PC-urile cu Windows.

Nu lasa hotii de identitate sa preia controlul
Imagineaza-ti haosul care ar putea rezulta daca cineva ti-ar accesa informatiile private. Daca un infractor iti afla parolele si datele personale, acesta iti poate prelua identitatea digitala, iti poate fura banii si poate cauza o intreaga serie de probleme pe termen lung.

Deoarece chiar si site-urile web legitime pot fi infectate cu malware, descarcand automat coduri rau-intentionate pe computerul, smartphone-ul sau tableta ta, Kaspersky Lab verifica automat toate linkurile web si certifica siguranta acestora inainte sa accesezi un site web. Tehnologiile noastre iti scaneaza, de asemenea, mesajele de e-mail pentru a se asigura ca nicio campanie de phishing nu te poate face sa iti dezvalui informatiile personale valoroase care pot permite altor persoane sa isi asume identitatea ta sau sa iti fure banii.

Lasa-ti copiii sa se bucure de Internet… in siguranta
Amenintarile de pe Internet pot fi inspaimantatoare pentru orice adult preocupat de siguranta, si cu atat mai mult pentru un copil inocent si singur, care crede tot ceea ce vede si are incredere in cei cu care comunica. Deoarece Internetul este si un puternic instrument educational, trebuie sa poti oferi copiilor tai accesul sigur la acesta.

Chiar si atunci cand nu poti fi alaturi de copiii tai, functiile noastre de control parental premiate iti protejeaza copiii impotriva amenintarilor de pe Internet, inclusiv impotriva pradatorilor sexuali. Kaspersky Lab iti permite sa controlezi cu usurinta modul in care copiii tai folosesc Internetul, cand se pot conecta si cu cine pot comunica, indiferent daca acestia folosesc un PC sau un Mac. Poti bloca descarcarile si accesul la continut inadecvat de pe web, poti gestiona retelele sociale si iti poti impiedica copiii sa transmita informatii personale esentiale.

Protejeaza-te si controleaza costurile atunci cand nu esti acasa
Atunci cand utilizezi retele Wi-Fi publice, infractorii iti pot intercepta cu usurinta e-mailurile, parolele, numerele cardurilor de credit si alte informatii. In plus fata de protejarea informatiilor tale, este de asemenea necesar sa eviti plata unor sume excesive catre operatorii de retele Wi-Fi si 3G/4G.

Noua functie Wi-Fi Security Notification* de la Kaspersky Lab verifica automat securitatea conexiunilor Wi-Fi pe care le utilizezi, cauta vulnerabilitatile, te avertizeaza in privinta potentialelor riscuri si iti face recomandari privind reglarea setarilor tale de securitate. In plus, noua noastra functie Cost-Aware Networking* te impiedica automat sa depasesti limita de date pe care o setezi, astfel incat iti vei putea gestiona si optimiza cu usurinta utilizarea traficului de date oricand folosesti PC-ul pentru a accesa Internetul prin retele Wi-Fi, 3G sau 4G publice.

*Functiile Wi-Fi Security Notification si Cost-Aware Networking sunt disponibile numai pentru PC-urile Windows. Functia Cost-Aware Networking este disponibila numai pentru Windows® 8 si versiunile ulterioare.

Securizeaza o intreaga gama de computere si dispozitive mobile
Daca iti place sa navighezi si sa socializezi si preferi sa faci operatiuni bancare si cumparaturi online atunci cand nu esti acasa, asigura-te ca telefonul si tableta ta Android sunt la fel de bine protejate ca laptop-ul sau desktop-ul tau.

Acum, poti proteja mai multe dispozitive cu un singur produs si o singura licenta. Kaspersky Internet Security – Multi-Device poate proteja o combinatie de PC-uri, computere Mac si telefoane sau tablete Android. Ai libertatea de a selecta combinatia de dispozitive pe care doresti sa o protejezi. Cu licenta pentru 5 dispozitive, poti proteja 1 PC, 2 smartphone-uri si 2 tablete… sau 1 Mac, 2 PC-uri si 2 tablete. Alegerea iti apartine.

Protejeaza-ti telefoanele si tabletele Android
99% dintre programele malware mobile vizeaza dispozitivele Android. In plus, deoarece smartphone-urile si tabletele sunt atat de compacte, acestea sunt usor de pierdut sau de furat, iar informatiile tale personale, detaliile conturilor bancare si cele ale cardurilor de credit pot cadea in mainile infractorilor.

Tehnologiile de securitate mobila usor de utilizat de la Kaspersky Lab, impreuna cu functiile de protectie asistata de cloud, sunt optimizate pentru a-ti proteja smartphone-ul si tableta Android impotriva celor mai recente amenintari precum virusii, programele spyware, atacurile de pe Internet si altele. In plus, functiile de protectie a confidentialitatii iti permit sa ascunzi detaliile privind contactele, apelurile, mesajele text si jurnalele tale, iar daca telefonul tau este pierdut sau furat, functiile speciale antifurt permit blocarea dispozitivului, stergerea datelor de pe acesta si identificarea locatiei in care se afla.

Principalele functii de securitate sunt disponibile pentru PC-uri, computere Mac, dispozitive Android, iPhone, iPad si Windows Phone.

Protectie pentru PC-uri cu Windows

Solutie anti-malware premiata
Protectie asistata de cloud impotriva celor mai recente amenintari
Protectie pentru camere web – iti apara confidentialitatea
Safe Money – adauga un nivel suplimentar de securitate pentru operatiunile bancare si cumparaturile online
Protectie pe web – consiliere privind link-uri web si protectie anti-phishing si anti-spam
Control parental avansat – protejeaza copiii impotriva riscurilor online
Wi-Fi Security Notification – ofera securitate in retelele Wi-Fi publice
Cost-Aware Networking – faciliteaza gestionarea costurilor

Protectie Mac

Solutie anti-malware premiata
Protectie asistata de cloud impotriva celor mai recente amenintari
Protectie pentru PC – nu permite computerelor Mac sa transmita malware catre PC-urile prietenilor
Safe Money* – adauga un nivel suplimentar de securitate pentru operatiunile bancare si cumparaturile online
Protectie pe web – include consiliere privind link-uri web si protectie anti-phishing
Control parental avansat – protejeaza copiii impotriva riscurilor online
Compatibilitate cu toate cerintele afisajului Retina
Compatibilitate cu cele mai recente versiuni de OS X
*Disponibil pentru Mac la sfarsitul anului 2014

Protectie pentru telefoane si tablete Android

Protectie asistata de cloud impotriva celor mai recente amenintari
Protectie anti-furt – ajuta la blocarea si localizarea dispozitivelor disparute
Filtru de apeluri si SMS-uri pentru smartphone-urile Android
Navigare sigura pe web – blocheaza link-urile periculoase si de phishing
Protectia confidentialitatii – restrictioneaza continutul vizibil pentru ceilalti pe telefonul tau
Verificarea link-urilor web – semnaleaza link-urile rau-intentionate din interiorul SMS-urilor

Protectie Safe Browser pentru iOS si Windows Phone

Protectie la navigare de pe iPhone, iPad si Windows Phone
Verificarea link-urilor web – detecteaza adresele URL frauduloase
Functie anti-phishing asistata de cloud
Filtrarea continutului – iti permite sa excluzi continutul inadecvat prin filtrare
Asistenta pentru Google, Yahoo, Bing si Yandex

 

Caracteristici

In fiecare zi, infractorii cibernetici lanseaza peste 315.000 de noi programe malware. Daca vrei sa-ti protejezi computerele, dispozitivele mobile si informatiile private, ai nevoie de o solutie de securitate care tine pasul cu cele mai recente amenintari.

Tehnologiile de securitate premiate de la Kaspersky Lab sunt renumite pentru capacitatea lor de a aborda amenintarile noi si emergente. Testele independente au aratat ca tehnologiile noastre asistate de cloud ne ajuta sa identificam noile amenintari in doar 0,02 secunde. Pentru actualizari in timp real si o aparare extrem de rapida impotriva noilor programe malware si a altor amenintari, Kaspersky Lab este prima ta optiune.

Obtine securitate fara a compromite performantele
Desi este necesar sa te asiguri ca PC-ul, computerul Mac, telefonul si tableta ta Android, la care se adauga informatiile valoroase aflate pe acestea, sunt complet protejate, un software de securitate care reduce performantele si nu te lasa sa te bucuri in intregime de viata digitala nu este de dorit.

In ciuda complexitatii din ce in ce mai mari a noilor atacuri malware lansate in permanenta, Kaspersky Lab a dezvoltat solutii de securitate care combina cu succes protectia si eficienta; tehnologiile noastre lucreaza „in culise” pentru a permite dispozitivelor tale sa functioneze exact asa cum au fost proiectate. In plus, modul nostru special pentru jucatori iti permite sa te bucuri de o experienta neintrerupta a jocurilor pe PC si sa te arunci cu totul in mijlocul actiunii.

 

Cerinte de sistem

Desktop-uri si laptop-uri Mac

350 MB spatiu liber pe unitatea hard
Memorie (RAM) 1 GB
Mac OS X 10.6, 10.7, 10.8 sau 10.9 (sistem cu un procesor Intel®)

PC-uri cu Windows – desktop-uri si laptop-uri

Aproximativ 480 MB spatiu liber pe unitatea hard
Unitatea CD-ROM sau DVD-ROM (pentru instalare)
Microsoft® Internet Explorer® 8 sau o versiune ulterioara
Microsoft Windows® Installer 3.0 sau o versiune ulterioara
Microsoft .NET Framework 4 sau o versiune ulterioara
Tehnologia de protectie pentru camere web ruleaza numai pe PC-uri. Functia este disponibila pentru o gama larga de camere web compatibile.
Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise / 8.1 actualizare (32 biti sau 64 biti**)
Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise (32 biti sau 64 biti**))
Microsoft Windows 7 Starter / Home Basic si Premium / Professional / Ultimate SP1 sau o versiune ulterioara (32 biti sau 64 biti**)
Microsoft Windows Vista® Home Basic si Premium / Business / Enterprise / Ultimate SP1 sau o versiune ulterioara (32 biti sau 64 biti**)
Procesor: 1 GHz sau o versiune ulterioara
Memorie (RAM): 1 GB (32 biti) sau 2 GB (64 biti)
Microsoft Windows XP Home / Professional (32 biti) SP3 sau o versiune ulterioara / Professional (64 biti**) SP2 sau o versiune ulterioara
Procesor: 800 MHz sau o versiune ulterioara
Memorie (RAM): 512 MB

Smartphone-uri si tablete Android

Android™ 2.3 – 4.4
Rezolutie minima a ecranului: 320 x 480

iPhone si iPad

iOS 6.0 sau o versiune ulterioara

Windows Phone

Windows Phone 8

**Este posibil ca unele functii ale produsului sa fie functionale numai pe sisteme de operare de 32 biti

 

Proctectie completa

Internetul te expune la aceleaşi pericole indiferent ca utilizezi un computer sau un dispozitiv mobil. Kaspersky Internet Security – Multi-Device este solutia cu licenta unica prin care iti poti proteja identitatea digitala, datele financiare si copiii, indiferent ca folosesti un PC, un Mac ori un telefon sau o tableta Android.

Fie ca realizezi operatiuni bancare, faci cumparaturi, navighezi sau discuti cu prietenii, Internetul prezinta aceleasi riscuri pentru securitate, indiferent ca iti folosesti computerul, telefonul sau tableta. Deoarece infractorii cibernetici utilizeaza tehnici din ce in ce mai sofisticate pentru a-si lansa atacurile, este mult prea usor sa cazi victima virusilor, furtului de identitate, amenintarilor la adresa copiilor tai sau furtului de bani sau detalii bancare. Cu Kaspersky Internet Security – Multi-Device, ai un singur produs cu o singura licenta, cu care poti proteja aproape orice combinatie de PC-uri, computere Mac sau telefoane si tablete Android. Indiferent de dispozitivul folosit online, asigura-te ca tu, banii tai, informatiile tale private si copiii tai va aflati sub protectia tehnologiilor de securitate premiate ale Kaspersky Lab. Poti, de asemenea, descarca gratuit Kaspersky Safe Browser – pentru iOS si Windows Phone – care va contribui la siguranta ta atunci cand navighezi pe Internet de pe iPhone, iPad sau de pe un dispozitiv cu Windows Phone.

 

Pentru comenzi, contactati-ne!
E-mail: contact@realserver.ro / contact@realshopit.ro
Telefon: 0749-128-495

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: