Kaspersky – Total Security Multi Device

Kaspersky Total Security Multi Device ofera toate instrumentele necesare pentru a-ti proteja PC-ul – inclusiv identitatea digitala, documentele, fotografiile, muzica, precum si parolele – impotriva celor mai recente si complexe amenintari online. Beneficiind de caracteristicile speciale, ce adauga niveluri suplimentare de securitate atunci cand faci cumparaturi online sau apelezi la servicii bancare, Kaspersky Total Security Multi Device iti protejeaza banii si conturile impotriva infractorilor cibernetici.

 

Prezentare Produs
Ce este nou in Kaspersky Total Security Multi Device?

Beneficii

Va apara viata digitala
Kaspersky Total Security – Solutia Multi-Device este solutia noastra extrema, va protejeaza confidentialitatea, banii, identitatea, fotografiile, fisierele si familia impotriva amenintarilor online, furturilor si malware. De aceea il numim Total Security.

Va securizeaza pe mai multe dispozitive
Cu doar un singur produs – si o singura licenta – Kaspersky Total Security Multi-Device va ofera cel mai inalt nivel de securitate, chiar daca folositi un PC, MAC, telefon sau tableta cu Android. Cand sunteti acasa sau in oras, orice dispozitiv ati folosi, beneficiati de cel mai flexibil si complet produs de protectie.

Va protejeaza confidentialitatea
Tehnologiile inovatoare ajuta la mentinerea vietii dumneavoastra private. Protectia webcam previne accesul neautorizat la webcam-ul PC-ului dumneavoastra – astfel incat criminalii nu va vor putea spiona. De asemenea, este usor sa criptati documentele confidentiale si sa „rupeti” fisierele nedorite. Pentru a va mentine comunicatiile mobile private, daca altcineva pune mana pe telefonul dumneavoastra cu Android, modulul Privacy Protection opreste utilizatorii neautorizati din a va vedea apelurile si mesajele.

Previne furtul de bani
Fie ca folositi un PC sau un MAC, solutia noastra unica Safe Money Technology adauga automat un plus de securitate cand folositi online banking, sau cand faceti cumparaturi. Deci, un infractor online nu va poate fura banii sau detaliile contului. Niciun alt furnizor de securitate nu va ofera acest set premiat* de tehnologii de protectie. O multitudine de teste independente au recunoscut capabilitatile tehnologiei Safe Money.

Securizeaza identitatea dumneavoastra, fotografiile, fisierele si mai multe
Caracteristicile anti-phishing va protejeaza de hacker-ii care incearca sa va fure banii si identitatea. In plus, managerul de parole va ajuta sa creati, protejati si gestionati parole pentru toate conturile dumneavoastra online si website-urile dumneavoastra favorite. Mai mult, pentru ca amintirile dumneavoastra pretioase si documentele dumneavoastra trebuie sa fie protejate, am inclus un modul de backup bazat pe tehnologia cloud, ca sa puteti tine copii online ale pozelor, inregistrarilor, muzicii, documentelor financiare, si mai mult**. E usor sa impartasiti bunurile dumneavoastra digitale si le puteti accesa de pe oricare dispozitiv al dumneavoastra.

Protejeaza copiii de riscurile online
Deoarece Internetul prezinta foarte multe pericole, controlul nostru parental premiat usureaza protejarea copiilor dumneavoastra atunci cand sunt intr-un mediu online. Controlul parental va ajuta sa va aparati copiii impotriva pradatorilor sexuali, sa blocati continutul neadecvat, sa preveniti cumparaturile din magazinele de aplicatii, sa primiti acces la jocurile si retele de socializare frecventate de catre acestia si previne divulgarea informatiilor personale.

Simplifica securitatea…pe toate dispozitivele dumneavoastra
Cu un cont My Kaspersky, veti primi instrumente care va ajuta sa gestionati securitatea dumneavoastra pe mai multe dispozitive. Oricand sunteti online, puteti verifica statutul de securitate al tuturor dispozitivelor dumneavoastra care au activat software-ul de securitate de la Kaspersky Labs, puteti sa activati anumite caracteristici de securitate, puteti sa gestionati licentele si sa alegeti ce dispozitive sunt protejate. Mai mult, veti primi cele mai noi oferte, si detalii despre produsele gratuite pe care le puteti descarca.

Combina protectia cu eficienta
Deoarece Kaspersky Total Security – Multi-Device combina protectia cu eficienta, toate dispozitivele dumneavoastra pot sa functioneze asa cum ar trebui. Tehnologiile noastre de securitate lucreaza „in spatele scenei” – aceasta insemnand ca securitatea superioara nu trebuie sa va incetineasca viata digitala.

*AV – Test Innovation Award (in categoria Tranzactii Online Sigure)
**Serviciul online de backup este oferit de catre Dropbox. Momentan, conditiile standard ale Dropbox va ofera pana la 2 GB de spatiu stocare gratuita. Capacitatea maxima de spatiu de stocare gratuit poate fluctua cu orice modificari ale conditiilor standard. Capacitate suplimentara poate fi obtinuta printr-un cost aditional.

 

Caracteristici

Protectie premiata impotriva tuturor amenintarilor online in timp ce accesezi site-uri de cumparaturi online, de servicii bancare si retele sociale, PC-ul este vulnerabil in fata virusilor, in timp ce identitatea ta digitala si resursele financiare sunt expuse atacurilor cibernetice. Protectia hibrida inovatoare Kaspersky combina tehnologii de securitate solide care ruleaza pe PC cu eficienta in timp real a tehnologiilor cloud.

Astfel, Kaspersky Total Security ofera un raspuns mai rapid si mai eficient la amenintarile noi si emergente. In plus, noua tehnologie Automatic Exploit Prevention blocheaza atacurile care incearca sa obtina control asupra PC-ului sau sa fure datele personale prin exploatarea vulnerabilitatilor din aplicatiile utilizate frecvent. Kaspersky Total Security te ajuta sa beneficiezi pe deplin de avantajele Internetului… fara amenintari sau intreruperi.

Tranzactii bancare si cumparaturi online sigure
– cu tehnologia unica Safe Money
De fiecare data cand utilizezi serviciile bancare, site-uri de cumparaturi sau sisteme de plati online, Kaspersky Total Security iti ofera niveluri suplimentare de protectie. Tehnologia unica Safe Money se asigura ca site-ul vizitat este sigur – pentru a preveni exploatarile realizate de website-uri false sau de tip phishing. De asemenea, tehnologia Safe Money va oferi posibilitatea de a deschide site-ul ales intr-un mod special si protejat – astfel incat numarul cardului de credit, precum si alte informatii personale, sa nu poata fi accesate de catre infractorii cibernetici.

Tehnologiile cloud proactive si in timp real detecteaza amenintarile noi, emergente si necunoscute
Deoarece amenintarile informatice noi apar cu viteza accelerata, Kaspersky iti protejeaza PC-ul utilizand informatii in timp real din cloud. Beneficiind de Kaspersky Security Network, care aduna constant date de la milioane de utilizatori ai sistemului ce si-au oferit acordul, Kaspersky te protejeaza impotriva activitatilor suspecte de pe PC. Amenintarile potentiale sunt monitorizate si analizate in timp real, iar actiunile periculoase sunt blocate complet inainte de a provoca daune.

Protectie a confidentialitatii si a identitatii digitale
Cele mai recente tehnologii anti-phishing Kaspersky, proactive si bazate pe cloud, te protejeaza pe tine – si identitatea ta digitala – impotriva infractorilor online. In plus, Kaspersky Total Security include doua tehnologii unice – Tastatura sigura si Tastatura Virtuala – care ofera protectie suplimentara impotriva keyloggerelor, hackerilor si hotilor de identitate, atunci cand introduci online date confidentiale. Mai mult de atat, Kaspersky’s Password Manager* genereaza parole puternice, le stocheaza in seifuri criptate si te conecteaza automat in site-uri si aplicatii. De asemenea, o caracteristica noua, bazata pe tehnologiile cloud, iti permite sa sincronizezi parolele pe mai multe PC-uri.

Backup-ul programat iti protejeaza fotografiile, muzica si informatiile financiare
Backup-ul usor de utilizat si caracteristicile de restaurare te ajuta sa-ti protejezi fotografiile, muzica si documentele financiare – astfel incat acestea sa fie in continuare disponibile daca te confrunti cu defectarea unitatii hard sau daca PC-ul este pierdut sau furat. De asemenea, Kaspersky Total Security include 2 GB de Backup Online – pentru a-ti putea accesa backup-ul online de la orice computer conectat la Internet.

Seifurile criptate stocheaza in siguranta fisierele importante
Kaspersky Total Security permite crearea unor seifuri speciale si securizate pentru a-ti stoca informatiile valoroase. Toate datele din seifuri sunt criptate, iar seiful in sine este protejat prin propria parola. Informatiile criptate nu pot fi accesate de catre hackeri si infractori si iti poti transfera in siguranta datele confidentiale de la un computer la altul.

Instrumente de curatare a PC-ului mentin PC-ul in perfecta stare de functionare
Pe fiecare PC, istoricul de cautari pe Internet si fisierele sterse pot afecta negativ performanta si pot lasa PC-ul vulnerabil in fata atacurilor. Kaspersky Total Security include instrumente speciale de curatare a PC-ului, ce pot elimina permanent documentele sterse si pot sterge istoricul de navigare, fisierele temporare, cookie-urile, precum si continutul din Recycle Bin. Utilizarea instrumentelor de curatare inseamna ca-ti poti proteja confidentialitatea si identitatea digitala, in timp ce te asiguri ca PC-ul tau functioneaza la nivelul optim.

Protectie fara griji ce ajuta la mentinerea performantei PC-ului
Kaspersky Total Security furnizeaza toate instrumentele necesare pentru a-ti proteja PC-ul – avand impact minim asupra performantei PC-ului si fara a fi distrasi, in mod constant, de alerte si intrebari. Kaspersky Total Security a fost optimizat pentru a lucra in fundal – verificand reputatia tuturor aplicatiilor si site-urilor pe care le accesezi, analizand comportamentul programelor, actualizand automat propriile baze de date… si nu numai. Utilizand Kaspersky Total Security pentru a-ti proteja PC-ul si datele, te poti bucura de securitate extinsa – fara a afecta semnificativ viteza PC-ului.

Administrare rapida, centralizata, a securitatii pe mai multe PC-uri… de la un singur PC
Kaspersky Total Security ofera o gestionare simpla a securitatii pe mai multe PC-uri. De la un PC, poti sa vizualizezi si sa controlezi cu usurinta toate activitatile de securitate – inclusiv scanarile ce ruleaza, actualizari si sarcini de backup, rezolvarea problemelor de securitate, administrarea la distanta a controlului parental… si nu numai. Nu a fost niciodata mai simplu si mai convenabil sa mentii securitatea PC-ului tau.

Control parental premiat ce asigura protectie online copiilor tai
Kaspersky Total Security include tehnologii de control parental premiate – pentru a te ajuta sa-ti pastrezi copilul in siguranta si responsabil. Pe langa instrumente de control a accesului copiiilor la PC, Internet, aplicatii, jocuri si site-uri web, poti, de asemenea, sa blochezi, sa limitezi sau sa te autentifici pe retelele sociale si in mesageria instant. Mai mult de atat, este usor sa controlezi descarcarea de fisiere si poti chiar bloca transferul unor informatii private – cum ar fi numere de telefon sau ale cardurilor de credit.

*Password Manager nu este disponibil pentru sistemele de operare x64, aplicatii sau browsere.

 

Cerinte de sistem

Pentru toate dispozitivele
Conexiune la Internet pentru activarea produsului si actualizari

Desktop-uri si laptop-uri cu sistem de operare Windows
Aproximativ 480 MB spatiu liber pe hard disc
Microsoft® Internet Explorer® 8 sau superior
Microsoft Windows® Installer 3.0 sau superior
Microsoft .NET Framework 4 sau superior
Tehnologia de protectie Webcam ruleaza numai pe PC-uri. Caracteristica este disponibila pentru o gama larga de web-camere compatibile.
Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise / 8.1 (32-bit sau 64-bit *)
Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise (32-bit sau 64-bit *)
Microsoft Windows 7 Starter / Home Basic / Home Premium / Professional / Ultimate SP1 sau superior (pe 32 de biti sau 64 de biti *)
Microsoft Windows Vista® Home Basic / Home Premium / Business / Enterprise / Ultimate SP1 sau superior (pe 32 de biti sau 64 de biti *)
Procesor: 1 GHz sau mai mare
Memorie (RAM): 1 GB (32-bit) sau 2 GB (64-bit)
Microsoft Windows XP Home / Professional (32 de biti) SP3 sau superior / Professional (64-bit *) SP2 sau superior
Procesor: 800 MHz sau superior
Memorie (RAM): 512 MB

Desktop-uri si laptop-uri Apple
Spatiu 500 MB liber pe hard disc
Memorie (RAM): 1 GB
OS X 10.7, 10,8, 10,9, 10,10 (sistem cu un procesor Intel ®)

Smartphone-uri si tablete bazate pe Android
Android ™ 2.3 – 4.4
Rezolutia ecranului minima: 320 x 480

iPhone si iPad
IOS 6.0 sau mai mare

Windows Phone® **
Windows Phone 8
* Unele caracteristici ale produsului ar putea sa functioneze doar pe sisteme de operare pe 32 de biti.

** Numai Kaspersky Safe Browser este disponibil pentru aceasta platforma.

 

Protectie completa

Nou! Safe Money– mai multa protectie pentru tranzactiile financiare
De fiecare data cand te autentifici pe un site de cumparaturi online, banking sau plati, noua tehnologie Kaspersky Safe Money ofera protectie automata. Verifica URL-ul site-ului, prin confruntarea cu o lista a site-urilor sigure, verifica certificatul de securitate al site-ului si, de asemenea, scaneaza sistemul de operare al PC-ului pentru a identifica vulnerabilitati asociate. De asemenea, Safe Money sugereaza automat si deschiderea site-ului in modul special Safe Money – pentru a ajuta in continuare la protejarea informatiilor personale impotriva furtului.

Nou! Tastatura Sigura & Tastatura Virtuala imbunatatita – te ajuta sa-ti protejezi identitatea
Cand deschizi un site bancar sau de plati – sau atunci cand introduci o parola pe un site – tehnologia Tastatura Sigura Kaspersky previne, in mod automat, accesarea datelor personale, scrise cu ajutorul tastaturii, de catre keylogger-i. Mai mult de atat, tehnologia imbunatatita Tastatura Virtuala permite introducerea informatiilor confidentiale chiar fara utilizarea unei tastaturi – pentru ca datele tale sa ramana protejate de capturile realizate de ‘screen scrapers’, keyloggere si nu numai.

Nou! Automatic Exploit Prevention – te protejeaza impotriva exploatarii vulnerabilitatilor
Malware-ul vizeaza din ce in ce mai mult vulnerabilitatile existente in aplicatiile frecvent utilizate pe PC. Kaspersky Total Security include o noua tehnologie – Automatic Exploit Prevention – care nu permite malware-ului sa exploateze aceste vulnerabilitati. Automatic Exploit Prevention iti scaneaza PC-ul pentru a identifica vulnerabilitati si controleaza actiunile oricarui program care detine vulnerabilitati. Blocheaza exploatarea lor prin controlarea lansarii fisierelor executabile de catre orice aplicatie care detine vulnerabilitati, dar si prin analiza comportamentului fisierelor executabile – pentru a identifica similaritati cu programe periculoase cunoscute. Automatic Exploit Prevention restrange actiunile care pot fi intreprinse de catre aplicatiile care au vulnerabilitati.

Nou! Password Manager* acum include si Password Sync
Kaspersky Password Manager nu imbunatateste doar securitatea – prin generarea parolelor sigure si aleatorii – ci te si conecteaza automat pe conturile si aplicatiile site-uilor tale, inclusiv in Skype si Instant Messenger. Acum, cu noua caracteristica Password Sync, Kaspersky Total Security iti pastreaza in siguranta parolele online, in cloud. Utilizand Password Sync, iti poti accesa cu usurinta parolele de la orice PC si poti fi autentificat automat in site-urile si aplicatiile alese.

Nou! Backup online– faciliteaza realizarea de copii de siguranta a datelor
Daca PC-ul se defecteaza, realizarea de copii de siguranta in mod flexibil oferita de Kaspersky permite accesarea documentelor, fotografiilor, muzicii şi a celorlalte fişiere. Kaspersky Total Security permite sa realizezi copii de siguranta ale datelor pe unitatea hard, suport media portabile sau pe o gama larga de alte dispozitive de stocare fizica. In plus, noua functie Online Backup iti permite sa stochezi pana la 2 GB de fisiere, ce contin copii de siguranta online, prin Dropbox, astfel incat sa poti utiliza orice PC cu o conexiune la Internet pentru a-ti accesa copiile de siguranta.

Seifurile securizate – protejeaza cele mai importante date
Utilizand Kaspersky Total Security, este simplu sa creezi un seif special, securizat, pentru a-ti stoca cele mai valoroase informatii. Kaspersky cripteaza toate informatiile stocate in seif, iar accesul la seif este protejat prin parola, pentru a securiza seiful impotriva atacurilor hacker-ilor.

 

Pentru comenzi, contactati-ne!
E-mail: contact@realserver.ro / contact@realshopit.ro
Telefon: 0749-128-495

 

 

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: