Best Seller

Laptop Lenovo IdeaPad 120S-11IAP

Nu prea am obiceiul sa scriu despre asemenea configuratii, dar acest laptop mi-a atras atentia pentru simplu fapt ca e destul de accesibil. Dezvoltam in randurile urmatoare, stai linistit.

Nenea „Laptop-ul” vine de la comercianti direct cu Windows 10 S preinstalat, ceea ce te scuteste de un drum pana la service-ul acela sau baiatul care iti cere 100 lei, si iti baga windows crack-uit, un business nu tocmai bun. Pentru ca nu esti sigur niciodata daca la urmatorul update iti mai porneste, sau daca iti va voie sa faci update-urile necesare. Plus ca poti sa daci upgrade de la Windows 10 S la Windows 10 PRO fara alte costuri. Deci, acest OS ar fi un plus la acest Laptop.Ca si design, laptop-ul este foarte fain. Este subtire, un pica mai usor decat celelalte laptop-uri, adica, cu 150-200g ( :)) Doamne, imi vine sa rad… zici ca fac aici stand-up comedy ), dar este mai flexibila deschiderea acestuia, adica pana la 180 grade deschidere. Produsul este disponibil intr-o gama sofisticata de culori: Gray Mineral, Blizzard White si Ballerina Pink, dar produsul prezentat este Blizzard White, de la care gasesti si link-uri in acest articol.

Ai de asemenea la el si o camera web, adica Crystal clear HD. Laptop-ul este foarte ok pentru filme, pentru pachetul office, sau socializare live, pe Skype, WhatsApp, Viber sau Messenger.

Sincer, nu imi place la el faptul ca nu are decat un HDD de 32 GB, sau 32 GB eMMC. Aici, tie ti-ar trebui ca si accesoriu la acest laptop un HDD extern, care sa compenseze lipsa. Nu-i problema. Gasesti AICI cate vrei, de la 260 lei in sus, fara nici o problema!Dar, cica producatorul vrea sa compenseze lipsa asta, cu ceva: deci, sustine ca a inclus o baterie care tine 8 ore. Acum, nu pot sa iti spun exact daca tine 8 ore cat il folosesti continuu, in stand-by, sau diferite sesiuni de stand-by si ON combinate. Asta… chiar nu pot sa iti garantez 😉

Cert este ca este un produs promovat pe RealShopIT.Ro, atat pe site-ul lor, cat si pe un marketplace foarte popular in Romania, iar stocurile sunt destul de mari.

Prietene, sper ca te-am ajutat sa iei o hotarare finala cu privire la acest produs.

 

 

SPOR IN TOATE!

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: