Monitor LED Acer S276HLTMJJ, 69 cm, Full HD, Negru

led full hdCa si un prim articol in categoria Display, m-am gandit sa pun ceva intradevar special. Iar alegerea am facut-o dupa o raita in raionul Monitoare de la unul dintre marile magazine specializate in acest domeniu.

Sincer, a fost dragoste la prima vedere. Design-ul a fost ceea ce m-a atras, precum o domnisoara care asteapta sa o inviti la o cafea. Ei bine, domnisoara mea a fost acest monitor LED Acer, ca mi-a cam tras cu ochiul.

Monitoarele din seria S se caracterizeaza prin performantele uimitoare prezentate printr-un design unic si ecologic. (Dar sti de ce?) Pentru cu Acer foloseste o tehnologia LED-urilor albe, care il face sa fie mult mai eficient din punct de vedere energetic. Tare, nu? Tin sa mentionez ca grosimea acestui monitor este mai mic de un inch. Dar ofera un afisaj la standarde inalte, oferind o experienta aproape reala cu ajutorul tehnologiei HD.

Daca vrei sa iti pui mai multe monitoare computer-ului tau, monitorul Led Acer led full hdS276HLTMJJ este solutia, pentru ca marginile ultrasubtiri cu design Zero Frame, te ajuta sa iti creezi configuratia perfecta, si poti sa te intinzi pe desktop, cat poti tu de mult.

Tehnologia IPS2 este integrata acestui monitor. Fapt pentru care timpul de raspuns este mult mai scurt, calitatea imaginii reproduse este mult mai ridicata, iar vizualizarea ecranului din unghiuri mai largi ofera acceasi calitate a culorilor.

Cat despre conectivitate, avem 2 porturi HDMI si un port VGA care face posibila conectarea la mai multe device-uri cum ar fi smartphone-uri, DVD player, console, laptopuri, sau alte monitoare pentru dublicarea imaginii monitorului.

Performanta? Ce mai e de zis? Atat timp cat avem un monitor Full HD, tehnologie IPS2, consumul scazut de energie electrica cu ajutorul tehnologiei LED-urilor albe de la Acer… Spune tot. Cat despre achizitionarea acestui monitor… am impresia ca la urmatorul salar o sa imi cumpar unul, pentru ca am ramas fascinat de performantele acestuia.

 

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: