Mouse gaming Razer DeathAdder Chroma

Mouse gaming Razer DeathAdder Chroma

Mouse Gaming Razer DeathAdder Chroma - 1Siiii, pentru ca deja majoritatea tinerilor sunt deja fascinati de partea de gaming, m-am gandit sa scriu despre acest mouse „vampir” zis si „Razer DeathAdder Chroma„.

„Ce l-o fi apucat sa il numeasca vampir?” cred ca ti-am auzit gandurile. I-am spus „vampir” pentru ca este un fel de „monstru” cu aspect ultra-normal. La prima vedere, nu e cine stie ce de acest mouse, dar cand apuci sa introduci mufa USB la locul lui… ma intelegi.

Forma mouse-ului este ideala. Ergonomica, comoda, oferind gamerilor un confort absolutMouse Gaming Razer DeathAdder Chroma - 2, fapt pentru care vi-l recomand voua, gamerilor profesionisti.

Mouse-ul Razer DeathAdder Chroma este dotat cu un super-senzor optic de 10.000 DPI, ceea ce ii permite sa atinga 5.08m / secunda, avand de asemenea o acceleratie de 50g. Ceea ce inseamna ca raspunsul mouse-ului este de o exactitate extraordinara indiferent de viteza cu care il misti.

Avand in vedere ca Razer a adaugat leduri in interiorul mouse-ului, nu le-a adaugat degeaba. Iluminarea Chroman iti ofera posibiliatea sa customizezi jocul de culori, avand pana la 16.8 milioane de variante in functie de culori.

Mouse Gaming Razer DeathAdder Chroma - 6

Efecte de iluminare

Mouse Gaming Razer DeathAdder Chroma - 3Spectrum cycling– pentru un aspect visual uimitor va trece prin tot spectrul de 16.8 milioane de culori

Breathing– Pulsarea discreta in culoarea aleasa de tine, la fiecare 7 secunde

Static– lumineaza-ti mouse-ul in orice culoare doresti din selectia de 16.8 milioane de culori.

Pentru o manuire perfecta, avem 105g ca greutate, 127 x 70 x 44 mm, dimensiuni aproape normale, un Ultrapolling de 1000 Hz, cu fir, evident, si un conector USB placat cu aur. Faza cu placarea cu aur nu am inteles-o, dar e ok.

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: