MyCounterStrike Comunity

Totul a inceput din cauza faptului ca jucam Counter-Strike 1.6 foarte mult si luam destroy si ban aiurea pe toate server-ele pe care jucam. Intr-o zi m-am gandit sa imi fac un server, (oficial.mycs.ro) si apoi sa il pun intr-o comuntate. Astfel a luat viata comunitatea MyCounterStrike. Toate astea se intamplau in 2014.

Comunitatea a fost infiintata in martie, cu platforma Kunena, care s-a dovedit a fi prea complicata, asa ca s-a instalat IPB in octombrie 2014 si de atunci crestem incet – incet.

Dupa ce am facut forumul cu platforma IPB, s-au afiliat cateva servere iar apoi ne-am gandit sa facem si o platforma de hosting micut pentru cei care erau deja afiliati si vroiau pur si simplu sa schimbe gazduirea, asa s-a infintat in 2015 MyCounterStrike Game Hosting.

In prezent avem peste 500 de membri activi, 7 servere oficiale din care 5 hostate de noi 9 servere afiliate si multe clanuri (echipe) oficiale sau afiliate. Special pentru ei am facut si un server de mix (mix.mycs.ro) pentru antrenamentele celor pasionati. De curand am deschis si server de voce TS3 (team speaker3 ).

Serverele comunitatii au un staff competent si activ si sunt intr-o continua crestere a calitatii si numarului de playeri. Suntem deschisi la sugestii si atenti cu toti membri comunitatii si incercam sa multumim pe toata lumea in masura posibilitatilor. Comunitatea MyCounterStrike a luat nastere din pasiune pentru gaming si asteptam pe toata lumea sa ne impartaseasca aceasta pasiune.

De asemenea, pe data de 7 aprilie 2015, am ajuns la o intelegere de parteneriat, care s-a materializat printr-o strangere de mana virtuala, fara alte pretentii decat BackLink-uri pe ambele site-uri ale partenerilor. Astfel s-a pus temelia unui parteneriat pe durata nedeterminata.

Multumiri staff-ului Oficial.MyCS.Ro ( SunRise + echipa lui),West.MyCS.Ro ( Mad_Man + echipa lui ) cel mai populat server, PGL.MyCS.Ro ( toolzor + echipa lui ) Colentina.MyCS.Ro ( Clement + echipa lui ) si tuturor care au ales cu incredere MyCounterStrike.

 scris de fondatorul MyCounterStrike

2 Comments
 1. Reply
  Iosif 4 mai 2015 at 17:20

  Foarte frumos si interesant acest articol.

  Tot ce pot sa zic este: Go Go Go.

  • Reply
   Z33uSsss 5 mai 2015 at 14:48

   Multumesc, Iosif!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: