Noul site – AntivirusKaspersky.Ro

Da, probabil am mai scris despre acest site pe care l-am facut, pe care am lucrat, si inca lucrez, si in care mi-am pus o nadejde infinita, deoarece securitatea pe internet, si inafara internetului sunt absolut esentiale pentru „o viata linistita”. Si multi dintre noi stim lucrurile astea, pentru ca ne-am intalnit cu diferite situatii critice.

Am ajuns sa fiu partener inregistrat Kaspersky. Iar acest lucru, repet, este foarte important atat pentru mine, personal, cat si pentru compania pe care am infiintat-o in luna decembrie al anului 2015. Si de atunci, am evoluat.

Am ajuns sa trec de pragul SRL-D-ului, firma acum fiind SRL, si din 1 Martie 2019 (teoretic) este platitoare de TVA. Ceea ce, pentru mine, este ceva extraordinar.

In primul rand, „-D”-ul ala dispare, deoarece au trecut 3 ani contabili, 3 ani calendaristici, 3 ani de-a lungul si de-a latul, si am refacut CUI-ul, cu noul nume. Ehh, nu e mare diferenta, doar seria, si faptul ca a disparul acel „-D”.

Apoi devin platitor de TVA. Pentru mine, si asta e o realizare, chiar daca nu pare, si chiar daca multa lume, intr-o oarecare masura, ma judeca pentru acest lucru.

Dar cel mai important, am reusit sa finalizez un website cu niste produse extraordinare, niste produse care isi merita recunostinta, si isi merita marele nume de Kaspersky.

Am ajuns sa vand inclusiv pe eMag Marketplace, si a facut anul trecut, jumatate din cifra de afaceri al firmei, si asta este ceva extra-super tare. Pentru ca dovedeste inca o data ca acest brand, si produsele acestui brand pot sa ofere o oportunitate financiara. Tocmai de aceea, accept sa ofer discount-uri revanzatorilor. Iar revanzatorii sunt foarte multumiti de acest lucru.

Noul site promite promptitudine, viteza, si siguranta. Toate astea dupa o munca extenuanta, fara prea multe pauze, si cu multa-multa rabdare.

Iar pentru ca firma este partener inregistrat la brandului Kaspersky, vom putea inscrie persoane din cadrul acesteia la diferite cursuri de forma tehnica si/sau comerciala, ceea ce este extraordinar: sa fi recunoscut ca inginer sau ca seller Kaspersky oriunde in lume cu Diploma eliberata de compania mama.

Planuri, au fost… si le-am atins… in mare. Mai avem de urcat zeci de mii de produse inca pe site, dar inceputul este promitator. In momentul de fata avem in jur de 1000 de produse.

Cert este ca dezvoltarea site-ului nu se opreste aici, iar noutatile…. nu vor intarzia sa apara.

Pe data viitoare!

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: