O situatie „delicata”

O situatie delicata este atunci cand nu sti exact ce trebuie sa faci, avand in vedere ca atat situatia cat si rezultatul actiunii poate fi cu „doua taisuri”.

Salut, sunt Raul, si azi voi scrie despre situatia social-economico-sanitara in care ne aflam. Sau, cel putin, imi voi exprima parerea cu privire la asta.

Dupa cum sti, anul trecut am inceput sa conduc camioane. Practic, sunt sofer pe camion, si stau o vreme plecat, adica patru – cinci saptamani, dupa care ma intorc acasa si stau cam o saptamana acasa, cu familia.

Ei bine, de data asta este diferit: am fost plecat 5 saptamani pe comunitate, si m-am intors acasa. Dar sunt singur. Singur pentru ca am ajuns la un acord comun cu nevasta-mea, sa stau separat de ea si de copii, in cazul in care cine stie…. sunt infectat cu cine stie ce virus „la moda” in aceasta perioada.

Treaba e ca nu a trecut acea saptamana de liber, ca deja a si sunat mecanicul ca ar cam trebui sa plec in cursa, pentru ca de lucru este. Fiind nelinistit, l-am sunat pe colegul care m-a adus la aceasta firma sa il intreb „de sanatate”. Ei bine, soc: am aflat ca as fi singurul din firma care ar pleca in cursa, majoritatea ramanand acasa din cauza acestei crize/situatii nationale/internationale.

Sa nu vorbim de nevasta: a spus ca ma denunta la politie daca plec :))

Cum am spus mai sus: O situatie delicata este atunci cand nu sti exact ce trebuie sa faci, avand in vedere ca atat situatia cat si rezultatul actiunii poate fi cu „doua taisuri”.
Mergi la munca, faci bani, te descurci cumva… sau… stai acasa, si incerci sa faci altfel banii aia…
Luam in calcul ca pot sa plec si sa nu mai ajung acasa de sarbatori, avand in vedere ca situatia in care se afla natiunea este din ce in ce mai diferita si dificila.

Eehh, vedem azi si maine ce se intampla, si voi lua o hotarare finala cu privire la urmatoarea cursa. Intre timp, pregatesc ofertele de pret pentru AntivirusKaspersky.Ro, RealServer.Ro cat si pentru eMag.Ro.

Pe data viitoare!

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: