Partener eMag Marketplace

Da, sa sti ca ai citit bine titlul, si ai vazut bine imaginea. REALSERVER HOSTING SOLUTIONS SRL-D este partener eMag Marketplace de ceva timp, dar ca si activitate pe platforma respectiva a inceput prin noiembrie, cand RealServer.Ro a devenit Reseller autorizat Kaspersky. Deci, clar ti-ai dat seama pe ce categorie de produse am mers.

Am ales sa vindem Antivirus, pentru ca este categoria care a inceput sa fie cat mai accesata de clienti, dupa marile atacuri „de-a lungul si de-a latul” Pamantului. Fapt pentru care i-am dat „bataie de cap” lui eMag cu licentele nostre.

Ideea e ca nu e nimic fizic. Totul este electronic. Comanzi licenta, o achiti, dupa care in maximum 12 ore acestea se livreaza in contul clientului, alaturi de factura fiscala eliberata in urma platii efectuate. Ceea ce primesti in contul de client este Certificatul Kaspersky care atesta faptul ca esti client autorizat, si codul de activare, de care ai tu nevoie defapt, pentru activarea produsului sau software-ului tau instalat.

Reamintesc un scurt fragment despre unul dintre cele mai bune solutii pentru acasa, si pentru membrii familiei tale:

Kaspersky Total Security Multi Device ofera toate instrumentele necesare pentru a-ti proteja PC-ul – inclusiv identitatea digitala, documentele, fotografiile, muzica, precum si parolele – impotriva celor mai recente si complexe amenintari online. Beneficiind de caracteristicile speciale, ce adauga niveluri suplimentare de securitate atunci cand faci cumparaturi online sau apelezi la servicii bancare, Kaspersky Total Security Multi Device iti protejeaza banii si conturile impotriva infractorilor cibernetici.
Mai multe poti sa citesti aici…

Cel mai important este faptul ca ai 15% reducere la toate licentele pe toata perioada campaniei World Cup 2018 care este activa pana in data de 16/07/2018 ora 23:59:59.

Iti recomand produsele Kaspersky, si te invit la cumparaturi pe eMag, pe perioada acestei campanii importante. Ca o asemenea campanie, mai prinzi doar peste 4 ani… te-ai prins?

 

Spor in toate, prietene!

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: