Porneste ULTRA cu DELL

facebook_ad_1200x628_96955_1475919549

Inovarea a atins limite noi

Un laptop de dimensiuni mici, cu performante absolute. Aceasta este doar o scurta descriere despre ceea ce urmeaza sa prezint in liniile urmatoare.
Ultrabook Dell XPS 9550 prezinta unicul afisaj InfinityEdge pe 15″, pe un screen aproape fara margini, comprimand astfel imaginea intr-o carcasa apropriata de dimensiunea unui ecran de laptop de 14″, fapt posibil datorita marginii de numai 5,7 mm, cu 59 % mai subtire decat cea a unui Macbook Pro.

Un afisaj uluitor, oriunde ai fi

UltraSharp™ Ultra HD 4K fascineaza prin afisajul tactil UltraSharp™ cu rezolutie Ultra HD 4K (3.840 x 2.160),  reprezentat de peste 8 milioane de pixeli – cu 3 milioane mai multi pixeli decat are un MacBook Pro si de patru ori mai mare decat rezolutia Full HD – va permite sa vedeti tot ce faceti cu un nivel incredibil de detaliere.

XPS 15 este singurul laptop cu o acoperire de cel putin 100 % a spatiului colorimetric Adobe RGB, reflectand cu fidelitate culorile Adobe bogate, vii si indraznete. Aplicatia Dell PremierColor permite reglarea automata a paginilor web, a videoclipurilor si a imaginilor in format Adobe RGB, ca sa puteti beneficia de cele mai precise culori de fiecare data.
Cei de la DELL nu au uitat nici de unghiul de captare a imaginii: prin tehnologia de comutare (IPS) IGZO, avem un unghi larg de vizualizare – de pana la 170°.


Stralucire pe timp de zi: avand o luminozitate de 400 de niti, afisajul este mai stralucitor decat cel al unui laptop tipic.

Functionalitate tactila: loviti usor cu degetul, trageti cu degetul sau apropiati degetele pe ecran. Afisajul tactil optional va permite sa interactionati natural cu tehnologia.

Neobosit cand vine vorba de performante

Evident, aici vorbim de performanta: vorbim de cel mai recent procesor Intel® Quad Core™, de NVIDIA® GeForce™ GTX 960M de 2 GB (cu memorie grafica GDDR5 de 2 GB), fara sa uitam de 16 GB RAM pe 2.133 MHz, si de capacitatea de stocare pe SSD, avand prezentat un SSD de 512 GB, perfect pentru design-ul in pachetele Adobe.

Laptop „ecologic”?

Creat in spiritul protejarii mediului inconjurator, XPS 15 nu contine materiale precum cadmiul, plumbul, mercurul si anumiti ftalati. Are calificativ EPEAT Gold si nu contine substante ignifuge pe baza de brom (BFR) si nici PVC.

Se spune ca 90% din componentele laptopului sunt reutilizabile, sau reciclabile, iar tavitele cu care vine impachetat, din bambus, sunt 100% reciclabile

Ce pot sa zic? Se pare ca urmatorul angajat al RealShopIT-ului va beneficia de „ONOAREA” utilizarii unui astfel de laptop.

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: