RealServer Scade preturile DIN NOU!

Acum, in perioada aceasta cand toate se scumpesc, si mai exact curentul, gazul, combustibilii, RealServer si-a gasit momentul sa scada preturile destul de mult. Iar la pachetele mai mari, se va simti mult mai mult diferenta.

De exemplu, pachetul de gazduire web PERSONAL a ajuns sa fie mai ieftin decat cum era pachetul de gazduire web BASIC, astfel, cine vrea sa isi faca acum upgrade la pachete, practic, si le face pe gratis, si beneficiaza de mai multe resurse la acelasi pret.

Dupa cum spuneam preturile la Gazduire Web au scazut drastic, ceea ce e bine pentru cei care vor sa isi faca un website sau pentru cei care vor sa isi migreze website-ul, pe servere IBM ENTERPRICE.

Preturile la gazduire web incep de la 0.99 EUR + TVA, deci in lei ar veni 4.95 lei + TVA / LUNA si pot ajunge, cu pachetul XTREAM-PACK la 6.5 EUR + TVA, adica undeva la 32 lei + TVA, ceea ce nu e mult.

Si nu doar Gazduirea Web s-a ieftinit. S-au ieftinit chiar si VPS-urile ( LXC-urile ), cu pachete incepand de la 4.99 EUR + TVA, pana la 39.99 EUR + TVA. Si deja la pachetul acesta „Vps 8GB – Server virtual privat 8GB Ram” avem 8 core-uri, 8 GB RAM, 75 GB spatiu si banda nelimitata si 3 IP-uri aditionale. Multi le folosesc pentru E-mail marketing, dar cei care le folosesc pentru asa ceva, cam stiu toate riscurile dar si toate setarile necesare pentru ca sa nu ajunga cu IP-urile in BlackList.

Au creat chiar si promotii. Iar cea de care ne-au spus sa pomenim este discount de 15% la domeniul .RO, de care doar 3 persoane pot beneficia. Campania a fost promovata si pe facebook, dar nu a fost folosita. Asa ca mentionam noi din nou: SUPER REDUCERE DE 15% LA DOMENIILE .RO !!! Doar 3 persoane pot beneficia de aceasta reducere! Cuponul promotional este: 5RC0O3M3RY !!

Revenind, au venit cu oferte si OVH, ceea ce e super. Pentru ca multe persoane au cerut servere de la OVH, si cred ca se vor vinde foarte bine. Pentru ca sunt chiar si comunitati de gaming care vor sa migreze cu totul catre aceste servere, sa isi gazduiasca singuri forumurile, website-urile, si serverele de jocuri.

Ce e iar super ok, este ca RealServer.Ro, a inceput mai nou sa aiba suport aprope 24 ore din 24, si asta e un avantaj, pentru ca orice problema ai, cel putin poti anunta echipa. Iar daca pot, ti-o rezolva pe loc, iar daca nu, te ajuta sa deschizi tichet si sa se ocupe de problema ta, in cel mai scurt timp.

Si asa cum am mentionat si in articolul anterior, s-a lucrat la partea de FLOOD UDP iar acum comunitatile de gaming pot sa stea linistite pentru ca nu vor mai avea probleme la asa zisele atacuri DOS catre forumurile lor. Desigur, este de mentionat ca atacurile DOS sunt de zeci de feluri, dar vom reveni cu un articol care sa le descrie pe fiecare in parte, cat si severitatea lor, dar si urmarile acestor atacuri.

Adevarul e ca sunt multe firme care se confrunta cu asa ceva, si cu tipurile de securitate ridicate, care de multe ori, lasa de dorit. Si de aceea sunt multi care migreaza de la o firma la alta doar pentru acea protectie. Dar cum am spus, ramane sa discutam despre asta intr-un alt articol.

Asa ca, orice proiect ai, cu siguranta ai nevoie de un website. Asa ca profita de ofertele lor, achizitioneaza-ti gazduirea web si domeniul de la RealServer.Ro, iar daca proiectul e mai mare, echipa iti va sari in ajutor cu un VPS, VDS, sau chiar un Server Dedicat, la care vei primi suportul de baza.

Pana data viitoare, sa auzim numai de bine !

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: