RealServer.Ro

RealServer.RoTot ceea ce am investit in RealServer.Ro este cunostinta, si pasiunea pentru a impartasii ceea ce se poate crea. Nu conteaza cat de popular poate fi serviciul, nu conteaza ca se poate cumpara sau inchiria de oriunde. Pentru mine, RealServer.Ro este ceva prin care pot sa-mi exteriorizez maximul cunostintelor.

Exista si un „dar”. Acest mare „DAR” sunt prientenii mei, care negresit, m-au sustinut in orice situatie. Mai buna, sau mai putin buna. Iar aceasta sustinere m-a ajutat sa avansez. Cel mai important pentru mine au fost ca pot crea ceva cu ajutorul lor. Pentru ca m-au ajutat sa perfectionez colturile pe care le-am neglijat. Iar ei au ajuns si acolo. Perfectionarea nu o poti „prezenta” singur, ci cu o echipa. O echipa cu cunostinte in domeniul in care muncesti.

Echipa pentru mine este structura pe care am reusit sa pun un „steag”. Iar steagul este numele, originalitatea, si cel mai important… rezultatele obtinute dupa – vorba cuiva – „Lupte seculare”.

Prin acest articol, voi multumi domnilor Ciurcanu Catalin Marian si Iosif M., pentru ca m-au luat la rost cand a fost nevoie si am gresit, m-au sprijit din punct de vedere tehnic, dar cel mai important, mi-au fost alaturi la bine si la greu, chiar si din punct de vedere familial. Sunt intradeva o echipa pentru mine. Si le multumesc!

In alta ordine de idei, in ceea ce priveste RealServer.Ro, activitatea a devenit legala, din RealServer.Ropunct de vedere constitutional. RealServer.Ro isi va continua activitatea sub C.U.I.-ul 35279472 si Nr.R.C: J30/803/2015.

RealServer.Ro va avea in scurt timp si Autorizatie de vanzare a serverelor TeamSpeak3, la preturi competitive. Astfel, in crearea unei comunitati, veti putea beneficia de toate serviciile dintr-un singur lor.

Pentru alte informatii despre RealServer, ne puteti contacta pe E-mail, LiveChat, Yahoo!Messenger, Skype si Steam.

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: