RealShopIT

REALSHOPIT Cu deosebita bucurie ne mandrim cu munca pe care am initiat-o, si ca am reusit sa dam drumul celui mai valoros proiect conceput pentru consumatorii IT.

Este vorba de RealShopIT , proiectul care ne-a zdruncinat nopti si zile intregi, ne-a „mancar nervii”, ne-a stresat in ultimul hal, si ne-a incurajat in acelasi timp. Cu adevarat o munca istovitoare, pentru toate departamentele noastre: atat pentru departamentul de webdesign, cat si pentru departamentul hosting, colaboratori si administratie.

Ceea ce este cu adevarat interesant este modul in care s-a lucrat la acest proiect.
Totul a inceput de la o simpla intrebare si un simplu raspuns intre prieteni: „Te bagi?” iar raspunsul a fost „Da, sigur ca ma bag!”. Iar apoi a inceput adevarata distractie, au continuat cu certuri, cu tigari fumate pana in filtru, si cu „iesiri” de impacare, pentru ca asa sunt relatiile la locurile de munca.

Ceea ce pot sa spun, este faptul ca nu credeam ca o prietenie intemeiata la „colt de strada” poate crea atat de multe, poate sa conceapa o asemenea idee, conceptele fiind intr-o continua „simbioza” si flexibilitate.

In orice caz, RealShopIT va fii cel mai bine cunoscut proiect de toata lumea, in special de clientii nostri, fapt pentru care nu am intrat oricum pe piata.
Avem un concurs la care poate participa oricine, si anume o extragere. Premiul? Este o CONCURSplaca de baza gaming nou-nouta, la care primiti o garantie de 24 luni, din momentul in care se cunoaste castigatorul.
Dupa cum bine stiti, placa este un MSI Z97M-G43 in valoare de 480 RON!

Mai multe informatii despre aceasta placa de baza?

MB-Format ATX
MB-Socket 1150
Onboard-CPU No
PCI 3
PCI-Ex1 2
PCI-Ex16 2
RAM-Slots 4
Serial-or-Paralel No/No
USB3 4-8
Video-Connection VGA/DVI/HDMI

Placa de baza MSI Socket LGA1150, Z97-G43, Intel Z97, 4*DDR3 3000 (OC)/1066, VGA/DVI/HDMI, 2*PCIEx16/2*PCIEx1/3*PCI, 6*SATA3 (RAID), 4 *USB3.0, 2*USB2.0, GBLAN, 8CH, ATX.

Super tare, nu-i asa? Cel mai tare lucru este faptul ca poti fii TU castigatorul acestui concurs (daca te inscri).

 

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: