OFERTA

[RE]Lansare RealShopIT.Ro

Stiu ca a trecut o vreeme de cand nu am mai pregatit articole pentru blog, insa am un motiv bine intemeiat pentru am lasat de-o parte scrisul… si cred ca ti-ai dat seama singur cu ajutorul titlului acest lucru…

Ideea e ca m-am enervat intr-un week-end cand am fost si eu liber de la munca si m-am uitat atent in codurile PHP ale site-ului RealShopIT.Ro.

Mi-a luat ceva vreme sa imi dau seama de unde vin erorile si cum as putea sa le rezolv in asa fel incat sa nu fiu nevoit sa dau „DELETE” la liniile care incurca site-ul sa ruleze corect. Si pentru ca sa fiu foarte sincer cu tine, habar nu am ce am facut pana in sfarsit, dar stiu ca am avut probleme la inchiderea si deschiderea codurilor php, legaturile dintre fisiere, si linii aruncate „alandala” prin cod. Inca am unele scripturi care nu ruleaza 100% corect, insa site-ul este functional, se actualizeaza zilnic, atat pe partea de import produse, cat si pe partea de stocuri, preturi, si in majoritatea cazurilor si al imaginilor reprezentative ale produselor.

Mai mult de atat, lucrez intens la codul pentru afiliere, pentru relansarea partii de marketing foarte profitabila pentru site-urile din Romania. Bine, asta deja conteaza foarte mult si de administratie, pentru ca am lucrat la cineva pe parte de online si au refuzat sa se promoveze cu ajutorul miilor de bloggeri din Romania, pe care ii platesti doar pentru rezultatele finale, conform conversiilor aprobate de tine, ca si companie. Dar nu le poti turna oamenilor in cap ceea ce este profitabil, si ceea ce nu este, pentru ca nu toti te vor asculta, avand in vedere ca se considera mai inteligenti ca tine, in momentul in care au si ei un pic de rulaj, si dau bine pe site-ul ministerului de finante… Dar asta… e de discutat in alt articol…

Dupa cum am spus, ma pregatesc pentru partea de marketing afiliat, cu cateva campanii pentru inceput, sa nu fie ca imi activeaza contul, dar eu nu am campaniile de promovare pregatite… Ma stradui, totusi. Un pic de cod, un pic de photoshop, un pic de actualizare stocuri, si vedem ce va iesi.

In alta ordine de idei, am reusit sa contractez cu ajutorul procesatorului de plati cu cardul 4 banci pentru plata cu cardul de credit, in rate.
Mai exact, poti plati orice produs peste 200 lei de la 2 rate la 12 rate fara dobanda. Bineinteles, ca eu, ca si comerciant am cateva obligatii, dar nu imi fac griji, pentru ca toate calculele sunt facute la fix, pentru ca sa aiba toata lumea de castigat: Statul, pentru ca el mereu trebuie sa castige, chiar daca mergi pe minus; afiliatul, care se chinuie sa iti faca reclama si sa ai vanzari, pe baza carora tu il platesti pe el; banca , pentru ca asa e filmul; furnizorul, care mereu are de castigat, dar si firma, pentru ca sa poata sa prospere si sa ajunga sa ofere locuri de munca.
Da, stiu… mi s-a mai spus ca gandesc prea departe, dar… orice vis se poate implini cu multa-multa munca.

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: