Router Wireless TP-Link TL-WR841N

 Router Wireless TP-Link TL-WR841N RO, 1WAN 10/100, 4xLAN 10/100, 2 antene fixe 5dBi, N300, Atheros, 2T2R, Cutie si firmware in limba romanaPentru ca toata lumea stie ce inseamna sa ai internet prin wireless (Wi-Fi), si banuiesc ca si tu ai un asemenea device conectabil la internet prin „semnale ciudate”, am ales sa iti scriem despre Router Wireless TP-Link TL-WR841N.

TL-WR841N (RO) este un router wireless N 300Mbps care integreaza posibilitati de conectare in retea prin fir/wireless, creat pentru instalarea lui in propria casa la la birou, oferind niste performante exeptionale in cazul in care vrei sa faci un Streaming HD, VoIP, sau conexiunile pentru jocurile tale preferate. Dar te rog sa nu uiti ca ai nevoie si de banda buna de la ISP-ul (Internet Service Provider) tau!

Router Wireless TP-Link TL-WR841N este creat pe standardul IEEE 802.11n, deci iti poate stabili cu usurinta o conexiune wireless, care poate ajunge la o viteza de pana la 300MBps. Insa mentionez din nou: este nevoie si de o banda de internet asigurata de provider-ul tau care sa poata atinge macar jumatate, pentru ca tu sa te bucuri de viteza asta pe toate dispozitivele tale din casa.

TL-WR841N (RO) ofera capabilitati excelente de atenuare a pierderilor de date pe distante lungi, fie conexiunile in casa, apartament, sau in cladiri cu pereti din beton armat. Semnalul wireless poate fi detectat cu usurinta de device-urile tale, chiar si pe distante mari acolo unde multe router-e nu permit acest lucru.

Din propria experienta cu routerele wireless TP-LINK, pot sa spun cu mana pe inima ca isi merita investitia, iar performantele nu vor lasa de dorit, chiar daca sunt solicitari maxime, iar aici vorbesc de Streaming HD, VoIP, sau conexiunile celor mai populare jocuri la internet.

Caracteristicile produsului sunt:

ADSL Nu
Frequency-Band SingleBand
Port-Type FastEthernet
USB-Port Nu
WAN-Ports 1
WiFi-Standard B/g/n
Wireless-Speed 300Mbps
WR-3G_4G Nu
WR-LAN-Ports 4

 

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: