Samsung SE-208DB/TSBS Slim Portable DVD Writer

Sincer sa fiu, mereu cand vreau sa scriu un CD sau DVD folosesc acest Samsung SE-208DB/TSBS DVD Writer Portabil Slim.

Este primul meu DVD Writer portabil pe care l-am achizitionat la indemnul unui cunoscator al acestui produs. L-am cumparat in momentul in care vechiul meu PC nu mai functionase cum trebuie. Nu mai scotea „limba” afara, ca sa citesc niste CD-uri, si DVD-uri pe care aveam diverite programe si filme.

Am ascultat de sfatul acestei persoane, si in cateva minute am dat comanda pe internet la acest produs. In doua zile a ajuns. Am fost placut surprins sa aflu ca in pachet era un CD original cu programul NERO 12, primit bonus de la compania Samsung.

Ei bine, dupa ce l-am scos din colet, l-am si conectat la PC. Nu a fost nevoie de nici o instalare, deoarece s-a configurat automat in cateva secunde, si a fost gata de folosire.

Au trecut 2 ani de zile, si eu continui sa folosesc acest produs, in special la scrierea DVD-urilor. Dupa parerea mea, eu oarecum conserv CD/DVD-Writer-ul laptop-ului. Nici nu vreau sa se infoace prea tare cand ii dau drumul.

Cantareste 300g, sunt doua variante de culori, dupa cate stiu – negru si alb – si este compatibil cu majoritatea computer-elor. Viteza de scriere si de rescriere al CD-ului este de 24X, iar al DVD-urilor este de 8X. Cat despre timpul de acces CD este de 150 ms. Dimensiunile, sunt relativ mici, 146 mm X 20.8 mm X 144 mm.

Ceea ce nu imi place la el, este lungimea cablului intre unitatea optica si laptop/PC care este de ~ 50cm. Adica nu il poti tine departe de unitatea desktop sau laptop. Cu toate acestea, ruleaza foarte bine si este chiar folositor.

Stiu pe cineva care foloseste acest Samsung DVD-Writer portabil la serverele lui dedicate. Scrie CD-uri, si instaleaza de pe ele, foarte usor. Tot ce trebuie sa faca este sa il bage in buzunar si sa plece la datacenter sa isi faca treaba.

Ei bine, eu nu il pun in buzunar pentru ca nu am buzunare atat de mari, dar mereu e cu mine, in cazul in care trebuie sa scriu CD-uri colegilor mei, sau alte lucruri minuscule, sau de o amploare mai mare. Concluzie? Recomand acest produs. Chiar nu ai nimic de pierdut, daca crezi ca iti va folosi.

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: