Securitate Kaspersky pentru toata lumea!

Din ultimele articole din aceasta categorie, probabil ai dedus deja ca sunt mai multe tipuri de securitate, acestea „plecand” de la tine din casa, si ajungand pe cele mai performante servere dedicate ever.

In principiu, sunt 3 categorii mari de produse, iar fiecare categorie mare are una sau mai multe subcategorii. Depinde despre care vorbim. Dar, hai sa o luam cu inceputul.

Home Users

Sau Utilizatori Casnici. Folosesc termenele pe engleza la subtitluri, pentru ca asa sunt denumite si de Kaspersky, firma mama.
Aici avem mai multe categorii, pe care le vom enumera mai jos, si carora voi scrie scurte descrieri despre acestea.

Kaspersky Total Security Multi Device

Kaspersky Total Security ofera protectie exhaustiva impotriva diferitelor tipuri de amenintari la adresa securitatii informatiilor, de atacuri in retea, tentative de phishing si mesaje spam. Diferite functii si componente ale protectiei sunt disponibile ca parte a aplicatiei Kaspersky Total Security pentru a va oferi o protectie complexa.

Kaspersky Internet Security Multi Device

Protectie premium pentru PC, Mac si telefoane sau tablete Android. Atunci cand realizezi operatiuni bancare, faci cumparaturi sau socializezi online, Internetul te expune la aceleasi amenintari, indiferent ca iti utilizezi computerul sau dispozitivul mobil. Kaspersky Internet Security – Multi-Device este solutia cu licenta unica prin care iti poti proteja identitatea digitala, datele financiare, informatiile private si copiii, indiferent ca folosesti un PC, un Mac, un telefon Android sau o tableta Android. Protectia tuturor dispozitivelor tale este usor de combinat si de adaptat.

Kaspersky Antivirus

Prima linie de aparare a PC-ului tau impotriva virusilor, spyware-ului si altor amenintari. Cu cele peste 3 miliarde de atacuri malware lansate anual de catre infractori, ai nevoie de cea mai buna aparare – sau PC-ul tau si toate datele de pe acesta vor fi expuse la riscuri. Kaspersky Anti-Virus include tehnologii anti-malware premiate care actioneaza „in culise” pentru a oferi rapid o protectie solida impotriva celor mai recente amenintari precum virusii si programele spyware. Aceasta este solutia de securitate usor de utilizat care nu iti va incetini PC-ul.

Kaspersky Safe Kids

Permite monitorizarea cominucarii efectuate de copilul tau incluzand activitatea de pe Facebook – plus apelurile si SMS-urile trimise de pe device-urile cu sistem de operare Android.
Ajuta la ghidarea coilului… prin permiterea acesarii unor anumite tipuri de website-uri, aplicatii si continut specific varstei.
Va arata in timp real locatia copilului dvs. pe harta si va trimite alerte in cazul in care copilul paraseste zona de siguranta predefinita de catre dvs.
Puteti monitoriza timpul pe care copilul il petrece folosind device-ul si accesand Internetul – ceea ce invata copilul sa-si planifice timpul mai eficient.
Si multe altele…

Kaspersky Internet Security for Android

Securitate pentru Android – pentru a-ti proteja dispozitivele, datele si identitatea. Atunci cand avem de-a face cu virusi, atacuri pe Internet, furt de identitate şi infractori care incearcă sa fure date bancare sau date de pe cardurile de credit, smartphone-ul si tableta sunt la fel de vulnerabile ca si computerul tau. In plus, dispozitivele mobile compacte din ziua de astazi sunt usor de pierdut si devin usor tintă pentru hoti, existand astfel un risc si mai mare ca informatiile importante sa cada în mainile persoanelor nepotrivite.

Kaspersky Secure Connection

Kaspersky Secure Connection va protejeaza datele în reţelele Wi-Fi publice si va asigura anonimatul pe internet. 

Kaspersky Secure Connection stabilește o conexiune securizată: ascunde adresa IP și locația dvs. reală și transferă datele dvs. prin intermediul canalului criptat. Utilizați conexiunea Kaspersky Secure Connection pentru a vă proteja datele de acreditare și informațiile private atunci când cumpărați online sau utilizați rețele sociale.

Versiunea gratuită a conexiunii securizate este limitată la 200 Mb de trafic criptat pe zi, pentru un număr nelimitat de dispozitive și un server virtual ales automat. O versiune plătită oferă trafic nelimitat pentru cinci dispozitive și o varietate de servere virtuale pentru un an.

In continuare, voi vorbi, pe scurt despre urmatoarea categorie de securitate, care este recomandata companiilor cu 2-3 angajati, si cu multe dispozitive.
Adica, daca ai un angajat caruia, i-ai pus la dispozitie un PC, un Telefon si o Tableta, aceasta licenta este recomandata pentru respectivele dispozitive.

Small Office Security

Protejeaza-ti compania
Datorita utilizarii intr-o masura tot mai mare a calculatoarelor si a internetului, toate companiile sunt mai vulnerabile la atacuri malware si la infractionalitatea cibernetica indreptate impotriva calculatoarelor proprii. Informatiile valoroase ale companiei, tranzactiile financiare online si datele importante sunt expuse riscurilor.

Kaspersky Small Office Security include functii de gestionare a politicii Web care permit monitorizarea si controlul accesului la internet al angajatilor tai:
Gestionarea utilizarii internetului
Functiile de management flexibile permit restrictionarea intervalului de timp in care un PC poate accesa internetul. Alternativ, poti bloca total accesul la anumite site-uri Web.

Safe search

Unele motoare de cautare populare, precum Google, includ un mod Safe Search care blocheaza paginile Web ce au continut inadecvat. Utilizând Kaspersky Small Office Security, te poti asigura ca optiunea Safe Search este intotdeauna activata

Monitorizarea mesageriei instant si a retelelor sociale

Restrictionarea mesageriei instant este simpla, pentru ca angajatii tai sa poata comunica numai cu anumite contacte. in acelasi mod, poti stabili politici care sa limiteze activitatile angajatilor tai pe retele sociale populare, precum Facebook si Twitter.
Si multe alte beneficii. Merita incercat.

Insa, cea mai importanta categorie, atat pentru mine cat si pentru marile companii, este cea business, care are o gramada de avantaje, addon-uri, si multe-multe chestii foarte foarte interesante de management ale tuturor dispozitivelor din companie, managerul IT lucrand de la un singur PC, si controland totul.

KASPERSKY BUSINESS & CORPORATE

Kaspersky Endpoint Security for Business SELECT

Nivelul Kaspersky „Select” include instalare si protectie pentru dispozitivele mobile, prin intermediul modulului Administrare a dispozitivelor mobile (MDM), precum si anti-malware pentru mobil. Instrumentele de control al endpoint-urilor (web, dispozitive si aplicatii) ajuta compania sa aplice politici IT, pastrând in siguranta elementele esentiale ale mediului IT.
Instrumente pentru a activa o forta de munca mobila, a asigura conformitatea politicilor IT, precum si pentru a bloca malware-ul.

Kaspersky Endpoint Security for Business SELECT licentiaza urmatoarele produse:

Kaspersky Security Center
Kaspersky Endpoint Security for Windows
Kaspersky Endpoint Security for Linux
Kaspersky Endpoint Security for Mac
Kaspersky Anti-Virus for Linux File Server
Kaspersky Anti-Virus for Windows Server Enterprise Edition
Kaspersky Security for Mobill

Kaspersky Endpoint Security for Business ADVANCED

Nivelul Kaspersky Advanced livreaza solutia de protectie si administrare de care organizatia ta are nevoie pentru a aplica politicile IT, a proteja utilizatorii de amenintarile informatice, pentru a preveni pierderea de date dar si pentru a spori eficienta IT.
Kaspersky Endpoint Security for Business — nivelul Advanced. Include pe langa protectia sistemelor, serverelor si device-urilor mobile si tehnologii de criptare si administrare a securitatii sistemelor

CONTROLUL ACCESULUI IN RETEA (NAC)
Cu ajutorul modulul Control al accesului in retea (NAC), poti realiza o politica de retea dedicata vizitatorilor. Dispozitivele vizitatorilor (inclusiv dispozitivele mobile) sunt recunoscute automat si trimise catre un portal al companiei, unde parola de identificare corecta le permite sa utilizeze resursele pe care tu le-ai aprobat.

CONTROL HARDWARE, SOFTWARE SI AL LICENTEI 
Rapoartele privind inventarierea dispozitivelor hardware si produselor software permit pastrarea controlului asupra obligatiilor licentelor software. Astfel, poti reduce costurile prin planificarea centralizata a drepturilor produselor software.

Kaspersky Total Security for Business

Kaspersky Total Security for Business ofera cea mai completa platforma de protectie si administrare din industrie. Solutia Total Security for Business securizeaza fiecare nivel al retelei tale si include instrumente puternice de configurare pentru productivitatea utilizatorilor si protectia lor impotriva amenintarilor programelor periculoase, indiferent de dispozitivul folosit sau de locatia in care se afla. Kaspersky Total Security for Business include protectia statiilor, serverelor defisiere, dispozitivelor mobile dar si a serverelor de mail gateway si de colaborare din companie.

Este dedicat urmatoarelor categorii de statii:

  • Statii de lucru
  • Smartphones
  • Servere de Fisiere
  • Servere de Email
  • Terminale Gateway

Si sunt si alte categorii, pe care le voi publica in urmatoarea perioada. Dar nu promit o data fixa.

Sincer, va recomand absolut sa mergeti pe solutiile Kaspersky pentru ca e foarte important sa mergi pe o securitate cotata foarte bine international si sa ai un consum mic la utilizarea hardware-ului.

Pe data viitoare!

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: