Sistem brand ASUS K31BF Tower, Procesor AMD Quad Core APU A10-6700 3.7GHz Richland, 8GB, 1TB, Radeon HD 8570D, FreeDos

Sistem brand ASUS K31BF Tower, Procesor AMD Quad Core APU A10-6700 3.7GHz Richland, 8GB, 1TB, Radeon HD 8570D, FreeDos-1Sistem brand ASUS K31BF Tower, Procesor AMD Quad Core APU A10-6700 3.7GHz Richland, 8GB, 1TB, Radeon HD 8570D, FreeDos. Sistem care este ideal pentru birouri, avand suport placa video, si procesorul despre care vom vorbi in cele ce urmeaza.

Totusi, vreau sa subliniez ca acest sistem ASUS vine implementat cu sistemul Asus SonicMaster, care impreuna cu MaxxAudio poti reda intr-un mod profesional surround pentru jocuri si filme, indiferent ca iti conectezi difuzoarele de birou, sistemul 7.1 sau castile.

Venind cu una dintre cele mai recente generatii de procesoare AMD, ai posibilitatea sa experimentezi multi-tasking-ul, chiar daca ai de gand sa faci un montaj video, shopping, sau sa scri pe un blog, acest procesor te va sprijini urmatorii 5 ani, fara nici o problema. Spun asta pentru ca nu arunci banii pe nimicuri. Ci achizitionezi un procesor de 3.7GHz, deci vorbim de performante. Si pentru ca sa te sprijine in „momentele grele”, avem si un TurboBoost de pana la 4.3 GHz. (Foarte tare, frate…).

2Placa de baza are un port pentru casti, unul pentru microfon, avem 6 USB 2.0, si 2 USB-uri 3.0, un HDMI, un VGA, ceea ce inseamna ca putem sa conectam doua monitoare la el, sau un monitor si un TV, avem un slot pentru RJ-45, adica un slot pentru cablu UTP, 3 audio jack-uri, si un CardReader, ceea ce nu mult PC-uri le are.

Avand in vedere ca titlul acestui articol ne spune ca are 8GB Ram, asta nu inseamna ca sloturile pentru RAM sunt toate ocupate. Este vorba despre o singura placuta de memorie. Adica, oricand ai nevoie, poti sa ii faci un upgrade cu inca o placuta de 8GB RAM cu o frecventa de 1600 MHz.

Avem si o unitate de stocare destul de ok. 1TB SATA, zic eu suficient pentru lucrurile obisnuite pe care le poti salva pe el, mai ales daca lucrezi la birou de pe el, sau ai de facut diferite proiecte in pachetul Office.3

Avem o placa de retea integrata inplaca de baza de 10/100/1000 MBps. Acum 4 ani se gaseau greu placile de retea dedicate, iar acum vin integrate in placa de baza. Tare, nu?

Sistem brand ASUS K31BF Tower, vine la pachet si cu un Mouse si o Tastatura. Deci e super. Nu mai trebuie sa te uiti si dupa acestea prin magazin, sau pe magazinele online. Vine ca un fel de bonus, cred. Monitor mai ai nevoie, si te-ai scos!

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: