Softaculous – cPanel

RealServer.Ro

Softaculous pe cPanel

Ieri, dupa ce mi-am adus aminte ca exista pluginul Softaculous pentru cPanel, am intrat repede pe site. Am cautat ofertele, preturile… Am ramas masca. 12$ pentru un an de zile? Nu am mai stat pe ganduri. Am adaugat in cos, l-am platit, PAC! Licenta pentru 12 luni, pentru 1 IP.

Cum nu mai puteam de oboseala, am hotarat ca ziua urmatoare (adica azi), sa-l instalez pe cPanel. 3 comenzi in putty au fost de ajuns, ca dupa 5 minute sa imi spuna „Thank you for using Softaculous

Ei bine, partea aceasta a fost simpla, dar sa vedem ce imi rezerva viitorul. In sensul ca multi clienti vor instala (sunt sigur) in nestire tot felul de scripturi. Parca vad ca voi primi apeluri pe skype, telefonic, sau in scris pe E-mail-uri, tichete, Yahoo!, etc. cum ca nu mai au memorie, sau nu stiu cum sa il instaleze.

Eu ii anunt de acum: Google este prietenul tau! De ce spun asta? O data, si eu folosesc motorul de cautare ca ajutor in diferite probleme, iar apoi… de ce crezi tu ca este mai simplu sa il bati pe omul ala la cap, dupa ce a fost la munca timp de 8 ore in ziua respectiva, decat sa te uiti la documentatia pe care ti-a pus-o Softaculous la dispozitie. De asemenea, sunt o multime de forumuri, site-uri, si tutoriale pe internet, in care iti este prezentat tot ceea ce esti nevoit sa faci in diferite situatii.

In orice caz, ma bucur ca pot oferii clientilor mei, tot ce este mai bun, cand vine vorba de gazduire. Iar cand spun de gazduire, nu ma refer doar la gazduire web, ci si la jocuri,ceea ce inseamna ca totusi, RealServer.Ro este o echipa serioasa, si se implica in probleme clientilor, astfel incat, sprijinul pe care ti-l oferim, sa fie asemeni unui reflex.

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: