Starting Blog

Ca de obicei, fiecare inceput este mai greu. RealServer.Ro a deschis in sfarsit un blog, unde vor fi prezente noutatile din cadrul activitatii in domeniu, precum si experientele proprii in legatura cu diferite produse IT, care le vom proba inainte sa le bagam in magazinul nostru online cu produse fizice. Aici vei vedea despre ce este vorba!

Am hotarat sa deschid acest blog, pentru ca sa fie mai usor in a informa clientii cu privire la modificarile aduse serviciilor de gazduire, preturilor, precum si adaugirile pe care le-am facut in ultimul timp.

E o vorba pe internet: „Keep Calm and Start a Blog”. Da… pentru moment schitezi un zambet subit pe buze, insa daca stam bine sa ne gandim, un blog nu este atat de rau. Ne ajuta sa descoperim, sa invatam unele lucruri (desigur, daca aceste bloguri au o relevanta, si nu sunt facute doar ca sa existe un blog in plus printre miliardele si miliardele de site-uri). Vorba unui prieten de al meu, Iosif: „Fiule, sa sti ca nu e chiar asa…”

De asemenea, voi publica experiente proprii in legatura cu diverite programe software, si hardware, desigur, dupa posibilitatile pe care le voi avea, precum si experientele pe care le vor avea ceilalti membrii ai echipei RealServer.Ro.

Fara indoiala, clientii nostri, si urmaritorii blogului cu noutati vor putea sa ne propuna subiecte pe care sa le despicam, sa le analizam, si apoi sa ne exprimam si noi parerea despre acestea.

Cu alte cuvine, suntem foarte deschisi, receptivi, si transparenti in tot ceea ce ne dorim sa facem in continuare!

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: