Telefon mobil Samsung GALAXY S6 Edge, 64GB

S6 Edge Marcant. Primul cuvant pe care pot sa il spun. Apoi voi spune: Il vreau! Serios acum… ati vazut ce poate sa faca acest telefon? Un fior m-a trecut cand am vazut doar ecranul curbat.

Acum 20 zile am vazut un video pe facebook cum se sparg niste nuci cu ecranele telefoanelor Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge.

Performanta acestor telefoane m-a coplesit. Fata de versiunile anterioare acest gadget intrece orice limita cu viteza dubla de procesare  a datelor, precum si cu lansarea foarte rapida a aplicatiilor si a jocurilor. De asemenea, Samsung a hotarat sa creasca eficienta energetica din timpul utilizarii acetuia. Samsung nu se lasa mai prejos de Apple, si instaleaza o arhitectura ultra-puternica facand posibil un multitasking si functii multimedia la un nivel superior, peste asteptarile utilizatorilor.

Nici cand vine vorba de shooting S6 nu se lasa mai prejos, oferind posibilitati de utilizarea aparatului de fotografiat intr-un mod foarte rapid. De asemenea, Samsung a incercat sa atinga niste limite pe care le poate avea un DSL-R semi-profesional. Deci avem viteza la foto-shooting, prin dubla-apasare a butonului „Home”.

Uitandu-ne cu atentie la el, cand vine vorba de design, Samsung Galaxy aduce o armonioasa impletire a sticlei si al metalului, oferindu-ne un gadget artizanal de toata frumusetea.

Ca vorbeam de eficienta energetica mai sus, revin la acest subiect. De ce? Pentru ca trebuie sa va spun ca are o viteza de incarcare uimitoare. Samsung spune ca dupa ce il lasi 10 minute la incarcat, poti sa te uiti linistit la un film de o lungime de 120 minute. Dar mai avem ceva: Samsung Galaxy S6 Edge poate fi incarcat si prin wireless, incarcat fiind de un pad special creat pentru asta, insa, din pacate, acesta nu intra in pret. Deci daca vrei sa incarci telefonul doar punandu-l pe masa, trebuie sa mai scoti niste bani din buzunar.Galaxy S6 Edge

Cat despre securitate, este asemenea celei de la Samsung Galaxy Alpha. Sistemul de securitate KNOX a fost integrat si aici, acesta fiind un sistem de securitate cu scaner de amprenta.

Ca un sprijin in ceea ce priveste performanta, echipa Galaxy S6 Edge a creat o aplicatie de verificare e memoriei de stocare, memoriei RAM, starea bateriei, procesele procesorului, securitatea, si multe altele. De asemenea functioa Quick Check va permite curatarea datelor nefolositoare si accelerarea task-urilor.

Ca idee, e telefonul mult dorit. Nu am reusit sa scriu totul despre acesta, dar cu adevarat este un MUST-HAVE!

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: