Televizor LED Curbat Smart Samsung, 163 cm, 65MU9002, 4K Ultra HD

Televizor LED Curbat Smart Samsung, 163 cm, 65MU9002, 4K Ultra HD Intamplarea face sa revin dupa o vreme pe blog, cu o „povestire” a ceea ce mi s-a intamplat azi.

A „trebuit” sa merg azi sa ajut o familie in configurarea unui TV, avand in vedere ca, in ultima vreme, softurile TV-urilor sunt atat de simple, incat te incurci in simplitatea acestora, practic, sunt mult mai complicate decat par.
In sfarsit, oamenii isi cumparasera un Televizor LED Curbat Smart Samsung, 163 cm, 65MU9002, 4K Ultra HD, si nu s-au descurcat sa isi seteze acel card CI+, cu posturile aferente acestora. Iar eu, pentru ca defapt eram mai mult curios de TV-ul respectiv, am spus ca stiu, si ca merg sa ii ajut. (Asta a fost prima greseala, pentru ca habar nu aveam ce naiba sa fac cu acel televizor, si ce anume vroiau.)

In sfarsit. Am ajuns la „locul faptei”, am asteptat vre-o 15 minute pana a ajuns acasa si doamna, pentru ca, cu ea vorbisem si nu cu sotul ei, iar cand am ajuns, si am vazut telecomanda „minunte”, am inghitit putin in sec. Pentru ca nu stiam defapt cum sa fac toate acele setari.

Dupa multe discutii despre medicina, si aici, nu am mai pus ghilimelele, pentru ca intradevar am discutat despre medicina, ei fiind doctori, si dupa multe cazul chirurgice povestite de dansa, am ajuns la un punct in care mi-am dat seama ca defapt trebuie sa apas pe OK dupa ce am ajuns pe icon-ul cu setari :)). Bineinteles, discutiile respective le-am intentat eu, pentru ca avem nevoie de o acoperire, si sa para ca am toata situatia sub control. Bai, si culmea: MI-A IESIT!

Trebuia sa intru din nou la Reglare automata in categoria Difuzare, sa aleg setarile Digital si antena, si sa astept o vreme pana isi importa toate cele 200 de posturi TV, cu HD si fara HD. Femeia se bucurase ca imi iesise combinatia, dar eu eram in „al 9-lea cer”, pentru ca imi iesise ceva ce nu credeam ca imi va iesi.

Sper ca din articolul asta sa invatati ceva, daca e vorba de instalarea programelor HD de pe CI+. Trebuie sa folositi Digital TV, si sa urmati pasii pe care i-am enumerat mai sus, si mai mult de atat, sa nu stati si voi 25-30 minute ca mine, uitandu-va ca „vaca la poarta noua”.

Si apropo, fac configurari de TV la domiciliu, mai ales daca sunt Samsung. :))

 

Spor in toate!

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: