Articol Premium

TRRA.RO – Un alt proiect cu rezultate pozitive

webdesign trra.roRefresh your business – acesta este motto-ul pe care Adrian l-a ales in noul proiect pe care tot el in gestioneaza in intregime, avand in vedere ca partea de webdesign ii apartine.

Despre ce e vorba? RealServer.Ro avea nevoie de un departament de webdesign, care sa poata dezvolta diferitele puncte necesare ale firmei, si ale clientilor care opteaza de obicei pentru aceste servicii, pe care, in mod oficial, erau vandute, dar nu erau promovate deloc. Iar dintr-o solicitare in alta, dintr-o discutie in alta, Adrian a devenit manager pe partea de webdesign al companiei.

Si pentru ca la Adrian, totul este posibil, mi-a cerut sa il sustin in acest proiect, si sa fac ceea ce tine de mine si sa ma implic in proiect.

TRRA.RO este site-ul care ii va face pe clienti sa fie hotarati, cand vine vorba de alegea unui serviciu de webdesign, SEO, si alte servicii asemanatoare cu privire la identitatea lor pe internet, atat al companiilor, cat si al persoanelor fizice dornice.

Proiectul vine cu diferite pachete de creatie, structuri, si optiuni pe care le pot alege diferitii clienti:

De asemenea, avem si un portofoliu care ne reprezinta, un portofoliu al clientilor care au fost multumiti, si sunt in continuare multumiti de serviciile pe care le prestam, atat per proiect, cat si lunar, avand in vedere ca sunt abonati care beneficiaza de diferitele servicii de optimizare SEO si mentenanta. Tocmai de aceea am ales acest titlu la articol, pentru ca deja avem rezultate pozitive!

Planuri de viitor? Sa avem un intreg staff care sa dezvolte si sa creeze viitorul comertului, viitorul paginilor web, viitorul internetului cu ajutorul talentului si dorintei de a perfectiona.

 

Pe data viitoare!

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: