Twitch si WoW

Da. Poi… ce poate fi mai rau decat un tata si barbat in casa, care joaca WoW? Iti spun eu: un tata si barbat in casa, care joaca WoW si face stream pe Twitch. Adica Worst Case Scenario (WCS). Te-ai prins? „Scenario”? mmddaaa… doar daca joci WoW vei intelege.

Treaba e ca m-a motivat Denisucu‘, prietenul meu. Eram la munca, la un magazin retail de electronice, si puneam pe televizoane stream-ul pe care il facea de acasa. Iar eu, plictisit fiind la munca, ma uitam la el… „munceam din greu”.

Si pentru ca era interesant sa il vad pe el ce si cum face, am zis: ba, hai sa incerc. No deci… „buba” a fost ca am inceput sa am mai multi followeri decat el, fara sa fac nimic special. Plus ca nu am nu stiu ce config scump de PC, in comparatie cu el, care investeste o gramada de bani sa aiba cel mai „jmecher” PC de stream. Ehh, fiecare cat a vrut.

Treaba e ca am insistat putin, si am ajuns afiliat pe Twitch, si acum am subscriberi. Adica… unul singur. Da, ai ghicit. Tot prietenul asta al meu este Subscriberul. Dar, faza e ca se strang oamenii pe canal.

Am follower care mi-a luat jocul, expansion-ul Legion, altul care a donat pana acum 20 euro, followeri care stau si se uita ce mizerii de incepator fac in joc, si cum nu stiu eu sa joc cu adevarat WoW. Imi place, dar nu le stiu foarte bine.

Treaba e ca se formeaza o comunitate foarte faina, si chiar am chef sa fac stream. Pentru ca stiu ca sunt oameni cu, care poti schimba o vorba, bagi o gluma, „bei un sprit”, te simti bine. Oameni faini.

Apropo de asta: te invit pe canalul meu de Twitch, dai si tu un follow, te uiti la fata mea, mai povestim, poate scapi niste SUB-uri, si ne facem prieteni. =))

Pe data viitoare!!

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: