Un BONUS pentru tine

Da, asa este. O data cu lansarea site-ului, am un bonus pentru tine, cel care vei comanda de pe noul site AntivirusKaspersky.Ro, si este valabil pentru un numar nelimitat de comenzi/clienti. Deci poti sa share-uiesti EN-GROS acest articol, pentru a impartasi acest BONUS, asa cum l-ai primit si tu: GRATUIT!

Sincer, nu m-am gandit nici o clipa sa nu ofer ceva in plus pe langa interfata friendly pe care am pus-o la dispozitie oricarui vizitator al site-ului. Stiam ca trebuie sa ofer un BONUS, un CADOU, ceva de genul acesta, dar nu stiam exact ce.

Pentru inceput ma gandeam ca la o anumita suma, sau la comenzile cu anumite produse mai scumpe, sa ofer un alt produs CADOU, sau premiu. Dar erau defavorizati clientii care faceau comenzi de valori mai mici, cum ar fi Antivirusii pentru Android.

Asa ca am schimbat strategia. In ARTICOLUL ANTERIOR am mentionat faptul ca la fiecare comanda, clientul primeste in cont 5% din valoarea comenzii finalizate. Dar am mai adaugat ceva: un bonus de inca 15% celor care folosesc un cupon de reducere. Este de mentionat faptul ca acest cupon nu este aplicabil cu alte cupoane. Deci, ori folosesti cuponul acesta pe care ti-l dau eu, ori ce cel pe care il ai tu, probabil, un cupon custom pentru ca suntem prieteni. :))

Tot in legatura cu partea de antivirusi, am reusit sa ajungem si pe platforme internationale, dar asta va voi povesti intr-un alt articol. Cert este ca eu caut dezvoltare, iar aceasta dezvoltare este grea, anevoioasa, pentru ca necesita multa munca.

Bun, fara sa o mai lungesc, iti dau Cuponul mult promis, pe care sper sa il folosesti cat poti tu de des, si de asemenea, sa il dai si altora, sa poata beneficia de reducerile mentionate mai sus.
KA-15DISCOUNT
Mult succes, si spor la comenzi!

Pe data viitoare!

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: