Valve

Valve Corporation

Cand oferi unor oameni inteligenti si talentati, fara frica de esec, libertatea de a crea ceva,  se intampla lucruri uimitoare. Asta se intampla in fiecare zi la Valve. Defapt, cele mai bune persfective se nasc din cele mai mari greseli. Dar asta e in regula. Te intrebi de ce? Pentru ca din 1996, aceasta abordare a creat jocuri premiate, tehnologii de varf, si o platforma sociala inovatoare de divertisment. Valve cauta mereu factori de risc, prin care creativitatea mentine in viata fulgerul dorintei pentru jocuri.

 

Au inceput cu Half-Life, cred ca stiti, istoricul joc First-Person, un shooter SF, care a castigat peste 50 de premii ale anului, si cateva premii „Best Game Ever”. Fiind foarte motivati, au extins regia acestul joc prin Half-Life 1 si 2. Apoi au adaugat titlurile Left 4 Dead, Left 4 Dead 2, de asemenea franciza TeamFortress, jocul multiplayer online. Pe urma, cel mai jucat joc first-person multiplayer Counter-Strike, si premiatele jocuri puzzle Portal, si Portal2. Si abea s-au incalzit…

Aplicatia de legatura cu clientii este Steam. A inceput cu un proiect lejer, micut, prin care Valve ajutau clientii sa faca mult mai usor update pentru jocul de capatai Counter-Strike. Dar a fost transformata intr-un timp foarte scurt in cea mai mare platforma de jocuri din lume. Steam garanteaza accesul la peste 1.800 de titluri de jocuri si contecteaza peste 35 milioane de utilizatori. Prin Steam, utilizatorii pot face cumparaturi foarte usor, se pot juca, pot sa impartaseasca diferite momente din jocuri, si pot crea si modifica comunitati. Acesta aplicatie este accesibila in peste 237 de tari, si disponibila in 21 de limbi diferite.

Valve este creatoarea motorului de joc Source, care este considerat cel mai flexibil, cuprinzator si puternic dezvoltator de caratere si jocuri. Dar, ca si sursa, inca este in dezvoltare, iar in urmatorii 5 ani, vom ramane uimiti de ceea ce va crea Valve prin acest motor.

Ceea ce mai trebuie sa stiti, este faptul ca Valve Corporation a fost fondata de 2 fost angajati Microsoft. Deci, ne asteptam la tot ce este mai bun din partea acestora.

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: