Warframe – „Cel mai joc…”

Tot timpul, cand vine vorba de gaming, cautam tot ce este mai nou, tot ce arata mai bine, tot ce e mai WOAW din toate punctele de vedere, fapt pentru care ne apucam sa cautam pe diferitele site-uri de torrente de unde le putem descarca pe de-a-ntregul crack-urite, sau intram pe platformele de jocuri oficiale, de unde ni le cumparam. Pentru ca mai sunt persoane care investesc in asa ceva.

Eu, cautandu-mi un joc pe care sa ma relaxez intre task-urile pe care le am in sisteme, am gasit pe platforma de jocuri Steam, jocul Warframe, care pentru mine, pentru ca e gratuit, si functioneaza cu, controller-ul Steam perfect, este „cel mai joc”.

Alte motive? Nu m-am gandit la asta. Poate pentru simplu fapt ca misiunile sunt cat de cat intuitive, si scurte. Multa actiune, bataie, pusti, pistoale, arcuri si spell-uri…. cred… Nici nu stiu ce ma atrage la jocul asta.

Nu am jucat extraordinar de mult. Am trecut de planeta Pamant… si cam atat, ca am fugit la somn… a doua zi trebuia sa merg la munca. Si totusi, ajung la munca, pornesc PS-ul expus, il conectez la televizorul amplasat deasupra lui, si ii dau PLAY! Ei bine, da…. controller-ul de la Steam difera de cel de la PlayStation, dar ma adaptez, e in regula.

Acum cica am in plan sa imi cumpar un televizor, si sa astept sa se lanseze Steam Machine, care va fi o gramada de bani, sunt convins. Bine…. adevarul e ca trebuie sa astept pana termin cu ratele la masina de spalat, si telefonul nevestei, dar…. important e ca am un plan bine stabilit…. pana in momentul in care pusca altceva prin casa…

Revenind… jocul este captivant, si daca incerci sa intelegi toate lucrurile, modurile, si functiile jocului, chiar te castiga…

E fain, recomand, mai ales ca e free, si poti sa fi la zi cu toate update-urile….

 

Pe data viitoare!

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: