WebCam PC Microsoft LifeCam HD-3000 HD

1Ca de fiecare data, Microsoft doreste sa impresioneze piata cu hardware-urile lui, iar de cele mai multe ori chiar ii iese. De data aceasta voi prezenta un produs de-al lor care pe cei mai multi clienti i-a „cucerit”, iar acesta este WebCam PC Microsoft LifeCam HD-3000 HD.

Acest WebCam PC Microsoft LifeCam HD-3000 HD, dupa cum spune si numele produsului, are o rezolutie HD, ceea ce inseamna ca daca vrei sa te expui pe site-urile de socializare, sa vorbesti pe Skype pe PC ori de pe un Smart TV, nu va face „greseala” sa te pixeleze, indiferent de latimea sau diagonala ecranului.

Dupa cum spuneam, avem o rezolutie HD, iar aici vorbim despre o experienta de 720p care nu te va dezamagi in nici o situatie, fie ca vorbesti pe site-urile si aplicatiile de socializare, fie ca esti gamer si faci stream pe marile servere ale lumii.

Avem si o tehnologie implementata, pe nume TrueColor care, indiferent de lumina ambientala, indiferent sa bate soarele din spatele tau, acesta va „gandi” imaginea, si o va transmite cat se poate de curat, chiar si pe ecranele 16:9, avand o experienta cinematografica.

Dimensiunile acestui LifeCam HD-3000 HD, sunt relativ mici: lungime de 4,3″ sau 109mm , si o latime de 1.75″ sau mai pe intelesul nostru 44.5mm.

Pe de alta parte, mentiunea pe care am facut-o mai sus „cand vorbesti pe Skype”, nu am 2pus-o doar pentru ca nu aveam ce sa scriu. Acest WebCam PC Microsoft LifeCam HD-3000 HD este certificat de Skype. Mai mult decat atat, este recomandat pentru „Skype for Business” ceea ce inseamna ca este ideal pentru platformele comunitatii unificate de la Microsoft destinata intreprinzatorilor.

De asemenea, LifeCam HD-3000 HD vine si cu un microfon incorporat care este putin mai performant decat ceea ce stim noi pe piata. Are un modul de atenuare al zgomotelor de fundal. Deci cand filmezi, nu se mai aude acel bazait enervant pe care nu ai cum sa il scoti nici macar in montaje.

In alte cuvinte, WebCam PC Microsoft LifeCam HD-3000 HD este foarte bun pentru oricine are nevoie de un hardware cu ajutorul caruia sa vorbeasca cu apropriatii, sa faca streaming sau sa se filmeze pentru unele montaje pe care urmeaza sa le urce pe internet.
Avem un raport calitate-pret foarte bun, deci, dupa parerea mea, isi merita banii.

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: