What the heck?!

Nu vreau sa para ca ma panichez, sau ca o dau naspa, dar faptul ca preturile au scazut pe RealServer.Ro este doar pentru ca sunt nevoit sa ma aliniez preturilor de pe piata. Iar daca vrei sa ma sapi, adevarul este ca vreau sa ma aliniez preturilor zonei in care ma aflu. Adica a tarii.

In principiu, gazduirea web s-a ieftinit, serverele de radio, vps-uri dar si configuratii de servere dedicate cu preturi incepand de la 100 euro.

Ti se pare ca fac reclama? Naah… de marketing ma ocup in paralel. Articolul de fata este pentru a te informa, in nici un caz „sa ma laud”.

Intradevar, am primit si asa-zisele „reclamatii” cum ca preturile sunt foarte mici, in comparatie cu tipul de servere pe care le folosesc, si calitate. M-a luat omul la intrebari, si am zis „What the heck?”; de cand imi zici tu ca preturile sunt mult prea mici :)))

Explicatia e mai sus. Cert este ca am reusit sa atrag atentia. In ce consta aceasta atentie, poate am sa iti spun cu alta ocazie.

Aahh, da, era sa uit: inca mai este valabila oferta cu 10% discount pt cei care nu au reusit sa foloseasca, cuponul. In principiu este aplicabil la toate serviciile, mai putin la serverele dedicate si licente. Si cred ca mai erau cateva, dar nu le tin toate minte. Iti las cuponul de discount aici:

REALSERVER10

In incheiere, promit sa revin putin mai des cu cate un articol despre ce mai vad, citesc, sau ce mi se intampla intre timp.

Spor in toate!

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: