WHMSonic – cPanel

Numarul 1 in lume ca panou de control shoutcast. Nu este doar un panou de control; acesta este puternicul insturment prin care poti difuza, si poti oferii servicii de radio pe internet prin WHM/cPanel. Design-ul este bazat pe template-ul de baza WHM/cPanel. Puteti sa va creati propria statie radio pe internet, sau puteti sa gazduiti servicii de radio, in doar cativa pasi. Puteti de asemenea, in cativa pasi sa automatizati totul prin API-urile personalizate in legatura cu platformele de facturare WHMCS, ClientExec, sau AWBS.

whmsonic

WHMSonic are 3 interfate standard: panoul pentru administrator (root), panoul pentru reseller, si panoul pentru clientii finali.

In cadrul acestui plugin cPanel, exista un management pentru zona F.A.Q, pentru utilizatorul root. Puteti pregatii o lunga lista de intrebari si raspunsuri frecvente, prin care va puteti sprijini clientii in orice problema ar avea. Acestea vor fi afisate pe panourile de control ale clientilor dumneavoastra. Aceasta caracteristica este proiectata cu ajutorul Ajax, deci veti putea gestiona cu usurinta intrebarile si raspunsurile.

Totul este sub control atata timp cat puteti controla si limita radiourile, banda de internet folosita, ascultatorii, bitrates, AutoDJ, IP-ul si multe altele. Puteti de asemenea controla pachetele conturilor de reseller, modificandule, si creandu-le la fel de simplu precum conturile de reseller – gazduire web.

WHMSonic are la dispozitie 13 limbi, si se lucreaza in continuu la implementarea altor limbi. De asemenea, fiecare client are posibilitatea de a schimba limba de interfata prin propriul panou de control, inclusiv user-ul root, si clientii reseller-i. Limbile implementate pana acum sunt: engleza, araba, olandeza, franceza, germana, ebraica, macedoneana, portugheza, romana, rusa, spaniola si turca.

De asemenea, se pot crea conturi interne, adica, clientii care au deja gazduire web, sa foloseasca acelasi cont, pentur utilizarea celor doua servicii diferite, si externe, in cazul in care clientul nu are cont de gazduire web, se va crea contul special pentru serviciul de radio.

WHMSonic ne ofera diferite panouri de statistici, toate aratand date reale in timp real. Cum ar fi pozitia geografica al ascultatorilor, timpul pe care l-au petrecut ascultatorii conectati la conturile de radio, numarul de ascultatori in timp real, piesa care ruleaza in momentul respectiv, precum si traficul consumat.

Avem de asemenea AutoDJ, management avansat la playlist, DJ Manager, Text Publicitar Live, optiunea de redirect de pe un radio pe altul, limitator BitRate, limitator trafic, CSF Firewall, scripturi de integrare in PHP, HTML, API.

RealServer.Ro foloseste un astfel de plugin pe cPanel, deci daca doriti un astfel de radio la preturi mici, vizitati site-ul nostru pe pagina Radio!

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: