Zearth2.EU – cu Vladut T.

zearth2.eu

Chiar daca multi spun ca a trecut vremea MMORPG-urilor cu grafica „chinezeasca”, multi se avanta si spera intr-un viitor al dezvoltarii apogetice al acestor servere.

Exact asa a facut si Vladut T. in momentul in care a solicitat un VPS pentru creerea unui astfel de server. Aici incepe defapt povestea lui: „Un suflet de copil care a reusit sa zambeasca in momentul in care a aflat ca primeste sprijinul unei firme de gazduire, pentru indeplinirea unui vis” – spuse el intr-o conversatie telefonica.

Bai, totusi, eu am avut incredere in el, si facand acest pas (creerea VPS-ului in Proxmox), mi-am dovedit singur ca a meritat de fiecare data cand am instalat OS-ul pe el, de fiecare data cand am configurat internetul la el (ca mai uitasem de faza aia), de fiecare data cand am instalat librariile (si chiar nu aveam nici un chef – sincer)… Deci facand aceste „investitii”, Vladut a creat ceva mai departe, iar acesta a fost visul lui.

Tot ce pot sa spun e ca nu puteam sa vorbesc cu el cand lucra la serverul lui. Mereu ii spuneam cate ceva… ma aproba (aha, sigur…), iar apoi ma intreba: „ce spuneai?”. Rabdarea a fost de fiecare data de partea lui. Ca eu… Ma stresam cand stiam ca defapt nu ma asculta. Dar acestea au fost momentele cand el si-a investit toate cunostintele si timpul, uneori chiar si noptile, reusind astfel sa scoata la iveala Zearth2.Eu.

Intreband-ul de specificatia numelui, mi-a spus asa:
„Hai sa o luam de la capat: Z-ul inseamna un sfarsit, un fel de apocalipsa in care playerii se ZBAT pentru a ajunge la capat. Earth inseamna „Pamant”, deci actiunea jocului se desfasoara pe pamant (am ajuns sa povestim parca de un roman), iar 2 sau II specifica versiunea de dezvoltare al serverului, un fel de evolutie pe care am dezvoltat-o in timp.”

Fara sa il mai intreb, mi-am dat seama ca inca are mult de munca pe server, pe site-ul care este in plina dezvoltare, si celelalte lucruri care tin de acest server.

Fara indoiala, mi-am decis sa il sustin pana la capat, la fel cum a facut si face de fiecare data. Chiar daca il stresez mereu cu tot ce nu stiu eu sa fac, el mereu m-a sustinut. Nu vreau sa o mai dramatizez, ca omu’ n-a murit inca. Deci o s-o tin pe Smile.

„Acestea fiind spuse”, ii doresc mult succes prietenului meu Vladut T.

We will be happy to hear your thoughts

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Raul IT
%d blogeri au apreciat: